MARIJA KARAN

Prvo ljetovanje sa sinčićem i suprugom na Hvaru

07.07.2016 u 14:32

Bionic
Reading

Glumica, javnosti poznata iz sapunice 'Larin izbor', koja živi i radi u Hollywoodu, sa suprugom, producentom i agentom Joelom Lubinom i sinom Marcom Leom, nakon kratkog boravka u Beogradu, odlučila je provesti odmor na jadranskoj obali. Odredište im je otok Hvar, a u šetnjama i kupanju u moru najviše uživa njihov četveromjesečni sinčić

Marija Karan, srpska glumica s holivudskom adresom, koja je hrvatskoj javnosti poznata po ulozi u televizijskoj sapunici 'Larin izbor', trenutačno sa suprugom i sinom boravi na Hvaru. Na svom profilu na Instagramu objavila je zajedničku fotografiju napisavši ispod nje kako se Dalmacija i Hvar najviše sviđaju četveromjesečnom sinu Marcu Leu. Da joj odmor na Jadranu i majčinstvo itekako gode, vidljivo joj je na licu. Otkako je postala mama, nije usporila tempo, pa i dalje s prijateljicama odlazi na večere po holivudskim restoranima.

Za Beograđanku Mariju Karan pisalo se da je u vezi s Milanom Popovićem Petrom Kapisodom i Franom Lasićem. Svoju vezu s bivšim zaručnikom i ocem djeteta Severine Vučković Milanom Popovićem, nikada nije potvrdila, ističući uvijek da su prijatelji. Zapravo nikada nije potvrdila ni vezu s crnogorskim rukometašem Petrom Kapisodom ni s Franom Lasićem. Jedina koju je javno obznanila bila je ljubav s holivudskim producentom i agentom Joelom Lubinom, koji zastupa neke od najvećih holivudskih zvijezda: Toma Cruisea,Colina Farrella, Zaca Efrona, Jennifer Aniston, Ashtona Kutchera i mnoge druge.

U svibnju 2014. razmijenili su zavjete u Beogradu pred čak šest svećenika u pravoslavnoj crkvi na Kalemegdanu, a nakon vjenčanja srpska se glumica preselila u Los Angeles i počela živjeti američki san.

4 months today!!! #MarcoLeo ❤️

Fotografiju objavljuje Marija Karan (@marakaran)

Prije tjedan dana Marco Leo napunio je četiri mjeseca

Perfect day at our favorite place . ❤️ #MarcoLeo

Fotografiju objavljuje Marija Karan (@marakaran)

Marija Karan sa sinom uživa na jadranskoj obali

Dan prije ovogodišnje dodjele Oscara, Marija je u Los Angelesu rodila sina te mu dala ime po slavnom američkom glumcu čije je ime obilježilo ovogodišnju dodjelu najprestižnije američke filmske nagrade, Leonardu DiCapriju. Naknadnu čestitku u povodu rođenja Marca Lea Lubina poslao je i američki senator Marco Rubio, čime se 34-godišnja glumica prije nekoliko sati pohvalila na Instagramu.

Food chain ????????????

Fotografiju objavljuje Marija Karan (@marakaran)

Fotografije s odmora Marija Karan objavila je na Instagramu

Marco Rubio to Marco Lubio ??????????????????

Fotografiju objavljuje Marija Karan (@marakaran)

Čestitku u povodu rođenja Marca Lea poslao je i američki senator

418334,402765,397746,327021