KRALJEVSKI BLAGDANI

Prvi Božić Kate i Williama uz malu princezu Charlotte

18.12.2015 u 14:01

Bionic
Reading

Kako izgleda sretna obitelj na okupu, pokazali su danas novom zajedničkom fotografijom Kate i William od Cambridgea sa svojom djecom, dvoipolgodišnjim Georgeom i sedmomjesečnom Charlotte. Od siječnja 2016. slijede neke novosti vezane u kraljevski par koje se ponajviše tiču malog vragolastog princa Georgea

Koliko je veselje malena princeza Charlotte unijela u britansku kraljevsku obitelj, najbolje pokazuje najnovija fotografija Kate i Williama s mališanima nastala krajem listopada u vrtu Kensingtonske palače.

Ovo će im biti prvi Božić sa sedmomjesečnom Charlotte koja se rodila 2. svibnja. Kraljevski par objavio je kako princ George od siječnja kreće u vrtić Westacre Montessori School Nursery u Norfolku u blizini njihove rezidencije u Anmer Hallu.

Živahni i znatiželjni dječak miljenik je cijele obitelji, ali i izazov roditeljima i bakama kad je odgoj u pitanju. Po pisanju britanskih medija, tek vojvotkinje Kate zna s njim izaći nakraj, no od rođenja drugog djeteta mira u kući rijetko da ima.