DAVOR I CRISTEL LUKŠIĆ

Prve bračne odluke jednog od najbogatijih Hrvata i njegove supruge

11.10.2016 u 10:54

Bionic
Reading

Nakon medenog mjeseca na Havajima hotelijer Davor Lukšić i njegova supruga Talijanka Cristel Carrisi u Zagrebu su nedavno ugostili njezinu mlađu sestru Rominu Power Carrisi kojoj je trenutačno dom u rodnom gradu njihove majke Los Angelesu, gdje je i Lukšićeva supruga donedavno često boravila

S obzirom na to da je veza Cristel Carrisi i Davora Lukšića posljednjih godina bila na daljinu, Cristel je živjela na relaciji Los Angeles - Italija - Hrvatska, a Davor je svoje poslove vodio iz Zagreba gdje ga je ona često posjećivala, pitanje je za koji će se grad odlučiti da im bude dom. Prije nekoliko tjedana nakon medenog mjeseca na Havajima Davor i Cristel u Zagrebu su uživali u društvu obitelji Carrisi, točnije njezine mlađe sestre Romine s kojom je jako kako bliska, a tijekom obilaska centra grada zajedno su se fotografirali ispred crkve svetog Marka koju je Romina objavila na svom Instagramu.

Koliko ta fotografija upućuje na prvu bračnu odluku supružnika da im Zagreb bude stalna adresa, doznat će se uskoro. Poznati bračni par prije nepunih pet godina upoznao se u New Yorku gdje je Cristel studirala i bavila se modelingom, kasnije se preselila u Los Angeles majci Romini Power, a oca Ala Bana posjećivala je u Rimu. Ona i Davor često su boravili i u Dubrovniku jer je on vlasnik poznatog lanca hotela.


Davor i Cristel na vjenčanju u talijanskom gradu Lecceu početkom rujna


Supružnici Lukšić snimljeni prošle godine u Rimu

Budući da Davor svoje poslove vodi iz Zagreba, najvjerojatnije je da će Cristel sve više boraviti u Hrvatskoj, a zasigurno se neće odreći svojih čestih putovanja. Njihovo vjenčanje početkom rujna u Italiji bio je događaj o kojem je pričala cijela Italija, ponajviše zbog popularnosti Cristelinih roditelja glazbenika Romine i Ala Bana. Cristel je poznata po suzdržanosti kad su mediji u pitanju, a kad je bila svadba, zabranila je izjave za medije svim uzvanicima.


Cristel u društvu oca Ala Bana Carrisija




Profimedia
Cristel s majkom koja živi u Americi i starijim bratom Yarijem koji vodi nomadski život

Ciao Z Town. It's been sweet❤️??????

A photo posted by Romina Carrisi Power?? (@rominacarrisi) on

????❤️????#cristelorette

A photo posted by Romina Carrisi Power?? (@rominacarrisi) on