JOŠKO LOKAS I JELENA KAPA

Prva godišnjica ljubavi i druženje na umjetničkoj izložbi

08.09.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Televizijski producent Joško Lokas i njegova dvadeset godina mlađa djevojka Jelena Katarina Kapa, bivša Miss turizma, sinoć su plijenili pažnju na izložbi 'Bachrach & Krištofić' u Muzeju za umjetnost i obrt, na kojoj se nisu odvajali jedno od drugog

'Jelena i ja smo bili na izložbi iz više razloga. Radovi Sanje i Marija su nešto što je kroz glazbu obilježilo sve naše živote i pripadaju jednom vremenu gdje se sve promišljalo na puno većoj razini. Omoti Olivera Mandića, Doriana Graya, Prljavog kazališta ili svih izdanja tada Jugotona, a danas Croatie Recordsa dio su pop kulture na kojoj smo odrastali. Kada tome dodam da su u postavi sinoć na izložbi sudjelovali naši prijatelji, onda je gušt bio još veći', rekao je Lokas za tportal o posjetu izložbi u društvu svoje djevojke.

Zanimljiv par nedavno je proslavio i svoju prvu godišnjicu veze koja je razotkrivena zahvaljujući Jeleni i njezinim fotografijama na društvenim mrežama u listopadu prošle godine, dok su zajedno boravili u Beogradu.

Za nekoliko tjedana Joško počinje voditi novi kviz 'Šifra' na HRT-u. Nakon poslovnog angažmana u Srbiji prošle godine Lokas je zadovoljan zbog povratka na hrvatsku televiziju, a sretna je zasigurno i zgodna Trogiranka Jelena.

Uz supružnike Borisa i Ines Novković, Lokas i Kapa bili su još jedan zanimljiv par na otvaranju izložbe u MUO. Raspoloženi i opušteni Joško nije skidao osmijeh s lica dok je Jelena bila mnogo suzdržanija. Manekenka i bivša Miss turizma nakon nekoliko intrigantnih izjava o vezi s Lokasom, posljednjih mjeseci uporno šuti o svom odabraniku, a suzdržan na tu temu je kao uvijek i Joško.

Ipak, njihovi učestali zajednički izlasci samo su znak da je ljubav na čvrstim nogama. Proteklo ljeto proveli su zajedno u Joškovu rodnom mjestu u blizini Šibenika i Jeleninu Trogiru. Ona je prošlog tjedna imala čast sudjelovati na Danima Dioklecijana na kojima je otvorila modnu reviju u društvu Severine.