DAVOR LUKŠIĆ I CRISTEL CARRISI

Prva fotografija s medenog mjeseca na tajnoj lokaciji

19.09.2016 u 09:18

Bionic
Reading

Jedan od najbogatijih Hrvata, hotelijer Davor Lukšić, i njegova supruga Talijanka Cristel Carrisi trenutno su na bračnom putovanju, a prvu fotografiju s medenog mjeseca objavila je Cristel na društvenim mrežama. Sudeći po pozdravu ispod fotografije, par se najverovatnije odmara na Havajima

Nakon veličanstvenog vjenčanja i svadbenog slavlja početkom rujna u talijanskom gradiću Lecce, Davor Lukšić i njegova supruga Cristel Carrisi uputili su se na bračno putovanje. Iako su talijanski mediji otkrili skoro svaki detalj njihova vjenčanja, zasad nisu doznali gdje su supružnici otputovali na medeni mjesec.

Lokaciju je, čini se, otkrila sama Cristel, objavivši prvu fotografiju kao gospođa Lukšić. Simbolični pozdrav iz egzotičnih krajeva potpisan je s 'Aloha', a njihovim prijateljima na društvenim mrežama, koji im i danas čestitaju na vjenčanju, otkrio je da su najvjerojatnije na Havajima.

Cristel i Davor vjenčali su se nakon četiri godine veze koja je uglavnom bila na daljinu. Naime, par je većinu vremena provodio odvojeno, Davor u Zagrebu odakle vodi svoje poslovno carstvo, a Cristel u Italiji i Los Angelesu gdje danas žive njezina majka i sestra. Najljepše trenutke ljeti provodili su u Dubrovniku, odakle je Carrisi nerijetko objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

?? aloha?? when life gives you pineapples ??

A photo posted by CrisBerry Swim Cristel Carrisi (@crisberry_swim) on

I Love Davor And Cristel #cristelanddavor #davberry #love #cristelcarrisi

A photo posted by Yari Power (@yaripower) on