SREĆA AMARA I ŽANAMARI

Prva beba ne skida osmijeh s njihovih lica

30.09.2015 u 21:17

Bionic
Reading

Otkad su prije nekoliko mjeseci prvi postali roditelji, obitelj je glumcu Amaru Bukviću i glazbenici Žanamari Perčić postala važnija od svega, a njihove obiteljske fotografije govore više od riječi

Da je prva beba u obitelji najveća radost koju trenutačno proživljavaju, uvjerili su se glumac Amar Bukvić i pjevačica Žanamari Perčić koji na svojim društvenim mrežama ne kriju kako izgledaju njihovi obiteljski trenuci.

Žanamari ponosno je pokazala svoj omiljeni obiteljski portret s petomjesečnom Gabrielom, a Amarova supruga Alma kako izgledaju putovanja sa sedmomjesečnim Amanom.

'Dijete je u našu familiju donijelo veliko veselje. Prvi je unuk mojih roditelja, pa je i njima sve novo. Što reći nego da je odličan osjećaj biti tata i da svaki dan nakon proba trčim kući da budem što više s njim', rekao je Amar mjesec dana nakon rođenja sina.

Za slobodnih dana Bukvići su ovoga rujna opet otišli do otoka Brača gdje uz sina jedinca uživaju u tišini daleko od zagrebačkih obaveza, a Žanamari sa svojom Gabi boravi u rodnim Tučepima.

Already giving daddy a #middlefinger ?? NO, Gaby, NO! #badgirl #goodgirlgonebad

A photo posted by Žanamari (@zanamari) on