MARKO TOLJA SLAVI

'Prosijedi muškarci izgledaju šarmantnije'

03.07.2015 u 10:58

Bionic
Reading

Riječki glazbenik Marko Tolja svoj rođendan najprije će proslaviti s kolegama glazbenicima, budući da danas nastupa u Opatiji, a sutra priređuje pravi ljetni party

'Danas ću svoj dan provesti relativno radno jer nastupam na Liburnia Jazz festivalu u Opatiji. Ali zato sutra slijedi tradicionalna fešta, pravi ljetni garden party kod mene u Rijeci na kojem će se skupiti dragi prijatelji i obitelj. Uz baklje, pjesmu i gitare bit će udri do zore', kaže Marko Tolja. Prva mu je čestitala djevojka, manekenka Ana Ivančević s kojom je u vezi od kraja 2011. godine.

'U ponoć me nazvala. Valjda je čekala kraj mobitela i bila je prva', rekao je kroz smijeh. Marko sam sebi želi puno zdravlja i sreće, a sve drugo će se, kaže, posložiti onako kako treba.

'Puno toga što sam si već zaželio, imam, ali imam i puno neostvarenih želja kad je riječ o poslovnom dijelu života. Moram se samo uhvatiti posla i raditi kvalitetno kao što sam do sada radio i ne bojim se za svoju budućnost', izjavio je. Kad je lani 'zagazio' u tridesete, bio je, kaže, u šoku.

'Nije to bio šok zato što sam ušao u tridesete pa je sad to puno godina, nego sam si u dvadesetima zadao neke ciljeve koje sam namjeravao ispuniti do tridesete, a koje nisam baš sve ostvario. Malo me to zateklo, ali sam ubrzo shvatio da još itekako imam vremena za puno toga jer se kaže da su tridesete zapravo nove dvadesete. Bitno je da je čovjek zdrav i mlad u duši', ističe glazbenik.

Od starosti, bora i sijedih nimalo ne strahuje.

'Za muškarce je još bolje kad im krenu sijede jer izgledaju šarmantnije, tako da su mi sijede dobrodošle', rekao je kroz smijeh.