NAGRADNJAČA

Promocija debi albuma Kooladea u Pepermintu

01.02.2012 u 10:03

Bionic
Reading

Najpoznatiji i svjetski najpriznatiji hrvatski hip hop producent, Koolade, predstavit će u četvrtak, 2. veljače u klubu Pepermint svoj debi album, konceptualno remek-djelo intrigantnog naziva 'Koolade Beats Rocky'. A mi ovom prilikom jednom čitatelju ili čitateljici poklanjamo dvije ulaznice za ovaj događaj.

U sjajnoj igri riječi sažeta je ideja cijelog albuma. Materijal je inspiriran scenama kultnog filma 'Rocky' i glazbom koju je za serijal skladao legendarni Bill Conti. Koolade se poigrao djelovima soundtracka, dodao im dijaloge iz filma te na nekoliko pjesama ugostio repere i izvođače iz Philadelphie (gdje je smještena i radnja filma) poput Maylay Sparksa, Rasheede B te nekadašnjeg Jay-Z-jevog suradnika Peedi Crakka. Od ukupno 15 pjesama pet je vokalnih, a ostale su instrumentali ili beatovi s dijelovima konverzacija.

Album izlazi baš u četvrtak 2. veljače 2012. u podne kao besplatan download samo na najjačem domaćem hip-hop portalu www.blackouthiphop.com

Cover albuma radio je naš poznati dizajner Gizmo koji živi i radi u Hamburgu. Za prvi single 'Philly Morning' snimljen je i spot u Philadelphiji, dok će sljedeći singl biti suradnja s Peedi Crakkom 'All Round Philly'

Promocija albuma 'Koolade Beats Rocky' je u klubu Pepermint također u četvrtak od 22h u sklopu programa 'Kazich' gdje će Koolade odsvitari svoj DJ set (drugi put u Zagrebu uopće), a specijalni gost je Maylay Sparks koji će izvesti tri stvari s albuma. Prvih 100 gostiju na poklon će dobiti CD 'Koolade Beats Rocky'.

Dvije ulaznice je osvojila Tatjana Šala