NA ZAGREBAČKOJ ŠALATI

Prljavci 30. svibnja kreću na Pantastic turneju

24.03.2015 u 20:53

Bionic
Reading

Velikim koncertom 30. svibnja Prljavo kazalište na zagrebačkoj Šalati otvorit će Pantastic turneju , a njome će obilježavati 25 godina veličanstvenog 'Zabranjenog koncerta'

Prljavo kazalište je opet u akciji - za dva mjeseca počinje velika glazbena turneja benda. Pantastic turneja će do kraja godine provesti prljavce kroz sedam gradova i još jednom podsjetiti publiku na svu snagu i veličinu benda koji je još prije 25 godina na ondašnjem Trgu Republike u Zagrebu okupio euforičnu masu od gotovo 300 tisuća posjetitelja koji su njihove pjesme pjevali u glas.

Legendarni koncert iz 1989. ostao je zapisan u povijesti kao do tada najveće okupljanje Hrvata, koje je, uz zvučnu kulisu kultnog benda, predstavljalo prekretnicu u hrvatskoj povijesti i najavilo događaje koji su uslijedili. Ovim obljetničkim koncertom prljavci će ujedno prikladno obilježiti proslavu Dana grada Zagreba.

Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma. Pantastic turneja u prvoj će fazi obići sva veća središta kontinentalne Hrvatske, a organizatori poručuju kako će posebnu pažnju posvetiti visokoj razini produkcije, što će dodatno oplemeniti ovaj glazbeni spektakl. Detaljne informacije o zagrebačkom koncertu i ostatku turneje očekujte uskoro.