JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ

'Privlače me jedino kompleksne žene'

22.03.2015 u 07:02

Bionic
Reading

Posljednji mjeseci bili su pravi izazov zagrebačkom glumcu koji je u Delnicama snimao novi film 'Goran' Nevija Marasovića. 'Bila je to nezaboravna snježna avantura' o kojoj će se još pričati, a o osobenjaku kojeg glumi u tom trileru Janko nam je otkrio nekoliko zanimljivih detalja

Zimu koja je na odlasku zagrebački glumac Janko Popović Volarić pamtit će najviše po završetku snimanja prve sezone serije 'Kud puklo da puklo' i novom filmskom projektu koji je s redateljem Neviom Marasovićem snimao u Delnicama opkoljenim snijegom. Riječ je o trileru 'Goran', koji po atmosferi podsjeća na 'Fargo' braće Coen, a priča se vrti oko jedne delničke obitelji. Glavnu ulogu ima Frano Dijak, a uz Janka tu su i Nataša Janjić, Goran Bogdan i dr.

'Lik kojeg glumim posebna je priča; kompleksan je na svim poljima. I obiteljskim i ljubavnim i prijateljskim. Taj je čak gori i od mene', našalio se 35-godišnji glumac dodavši kako voli takve filmske izazove. Na pitanje koliko ga privlače kompleksne žene, kratko odgovara: 'Iskustvo kaže da me jedino takve i privlače.'

Snimanje filma je, kaže, bila prava avantura. Što je tek morao napraviti zbog ove uloge, zasad će zadržati za sebe, a nije bilo nimalo lako. Nakon što je završio sa snimanjem serije 'Kud puklo da puklo', posvetio se radu u kazalištu lutaka i predstavi 'Carevo novo ruho' Vinka Brešana.

'Imao sam lud ritam, ali sad sam napokon malo usporio. Ipak, uvijek me veseli kad mogu dati sebe i u kazalištu, i na televiziji i filmu, a evo sad i u lutkarskoj predstavi!' kaže Janko. O fatalnoj ženi u svom životu i dalje nije spreman govoriti. 'O tom potom', smije se Janko.