PONOVO NA OKUPU

'Prijatelji' konačno stižu u filmskoj verziji

27.09.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Šestero glumaca koji su se proslavili ulogama u hit seriji 'Prijatelji' pristalo je snimiti i filmsku verziju popularne serije. Na tu odluku ponukao ih je ogroman uspjeh filma 'Seks i grad' čiji se nastavak trenutno snima

Nakon 2004. godine na istom setu ponovo bi se trebali naći Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt Leblanc, Lisa Kudrow i David Schwimmer.

Šefovi filmskog studija Warner Bross navodno su spremni platiti pravo bogatstvo zvijezdama koje su za posljednju, desetu po redu sezonu 'Prijatelja' dobivali tada rekordne iznose po epizodi. Scenarij bi trebali napisati autori serije Davd Crane i Marta Kaufmann, a u kinima bi se film trebao pojaviti u ljeto 2011.

Jason Michael Tyler koji je glumio Gunthera, vlasnika Central Perk kafića, prvi je potvrdio tu vijest: 'Definitivno će biti filma 'Prijatelji'. Još uvijek sam u kontaktu s puno članova ekipe i oni kažu da jedva čekaju početak snimanja.'

Film će svakako dobro doći većini glumaca iz serije, koji nakon njezina završetka nisu doživjeli značajniji uspjeh. Jedina iznimka je Jennifer Aniston čija karijera cvjeta i jedna je od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu.