PORTRET ZA 90. ROĐENDAN

Preslatki princ George zasjenio i kraljicu Elizabetu

20.04.2016 u 10:11

Bionic
Reading

Povodom sutrašnjeg 90. rođendana britanske kraljice, obitelj je pozirala za novu britansku marku, a najšarmatniji je, kao i mnogo puta dosad, bio dovoipolgodišnji princ George, ponosno pozirajući nasmiješen uz prabaku na hrpi knjiga. Na snimanju je bio zlatan, otkrio je fotograf

Nema tog kraljevskog događanja u Velikoj Britaniji na kojem mali princ George ne ukrade svu pažnju javnosti. Tako je bilo i na snimanju najnovijeg obiteljskog portreta kraljice Elizabete sa sinom, unukom i malim dvogodišnjim praunukom koji je velikim osmijehom zasjenio i svoju uskoro 90-godišnju prabaku. Najnoviju obiteljsku fotografiju objavio je RoyalMail, a njihov službeni fotograf Ranald Mackechnie izjavio je da je mali vragolan George bio prava dobrica na snimanju, a sve zahvaljujući igri koju su za njega osmislili i u kojoj je dobio titulu 'kralj dvorca'.

'Zbog toga je tako mirno i zadovoljno stajao na hrpi knjiga', otkrio je Mackechnie.

Naime, maleni George, koji je zbog svoje zaigranosti i znatiželje glavna zvijezda i u svom vrtiću, prvi put je pozirao za kraljevsku britansku marku. Portret četiri generacije kraljevske familije već je proglašen jedim od najboljih. Maleni George prabaku Elizabetu zove 'Gan-Gan', a još od svog rođenja postao je Britancima najdraži član britanskog dvora. Marka s njegovim portretom bit će najprodavanija, prognoziraju Britanci.