MALENA EMA

Preslatka Arsenova unuka proslavila peti rođendan

10.08.2016 u 15:51

Bionic
Reading

Najmlađa unuka Arsena Dedića i Gabi Novak, kćerka Sandre i Alena Slavice proslavila je peti rođendan. Preslatka djevojčica imala je dva slavlja, u Hrvatskoj i u Americi gdje s roditeljima živi od studenog prošle godine

'Emin rođendan proslavili smo i u Šibeniku, a i u Los Angelesu. U Šibeniku je to bio u krugu prijatelja i obitelji, a u Americi s frendovima. Ema ima doma dragu prijateljicu Tonku s kojom je išla u vrtić koja joj je bila na rođendanu. Bili su i joj i bratići Šime, Karlo, prijateljica Cvita, Lu s Matijom, Gabi i moja mama. Sve smo pripremili sami, jer je Sandra morala nazad u Ameriku nakon dva tjedna boravka u Šibeniku', ispričao nam je glazbenik Alen Slavica.

Malena Ema 16. kolovoza kreće u predškolski vrtić. Pokupila je tatine i djedove glazbene gene, jer je muzikalna, voli pjevati, plesati. Sama vrti domaće i strane pjesme na Youtubeu, a najdraža djedova pjesma joj je 'Kad se male ruke slože' iz filma 'Vlak u snijegu'.
'Zanima je sve po malo, a najviše gleda razne crtiće i slaže lego-kockice. Hvatamo novi ritam nakon divnog ljeta i odmora u Šibenku', kaže glazbenik. Upravo mu je djevojčica najveća inspiracija i najveće životno veselje. U Americi Alen nastavlja s glazbenom karijerom. Uskoro ga očekuju koncerti u Chicagu i San Joseu te turneja po Australiji.

Alen se sa suprugom Sandrom, Arsenovom kćeri iz prvog braka s Vesnom Suligoj, i njihovom mezimicom Emom prošle godine preselio u Los Angeles. Ondje su živjeli devet godina, gdje su se i upoznali, a u domovinu su se vratili da bi njihova Ema odrastala u što ljepšem i zdravijem okruženju. Iako im je bilo lijepo živjeti u Žaboriću kod Šibenika, nikad nisu zatvorili vrata Americi.


Obitelj Slavica nedavno je boravila u Hrvatskoj
Alen je nastupio na hommage koncertu u povodu rođendana svog punca Arsena na tvrđavi sv. Mihovila