FOX kanal

Premijera serije 'CSI: Las Vegas' o zločinima u gradu koji nikad ne spava

31.08.2016 u 11:18

Bionic
Reading

Od 1. rujna, od ponedjeljka do petka u 20.05 sati na kanalu FOX Crime

'CSI: Las Vegas' američka je kriminalistička TV-serija koja prati tim iz odjela za forenziku policije Las Vegasa u istraživanju tajanstvenih i neobičnih smrtnih slučajeva, ali i rješavanju drugih zločina. Autor serije je Anthony E. Zuiker, a ekipi izvršnih producenata pridružio se i poznati holivudski producent Jerry Bruckheimer. Prva epizoda serije bit će premijerno prikazana 1. rujna, a gledatelji će je nadalje moći pratiti od ponedjeljka do petka u 20.05 sati na kanalu FOX Crime.

Televizijski festival Monte Carlo proglasio je seriju 'CSI: Las Vegas' najpopularnijom dramskom serijom koja je tri puta osvojila tu nagradu od strane međunarodne televizijske publike. Sama serija dobila je mnogobrojne nominacije za prestižne televizijske nagrade, a do danas ih je osvojila sveukupno devet.

Las Vegas je grad prepun igara na sreću i krcat posjetiteljima koji postaju laka meta različitih vrsta zlikovaca. Forenzički tim na čelu s genijalnim Gilom Grissomom (William Petersen) kreće u istragu raznih zločina, kako bi otkrili tragove koje obično oko ne može primijetiti. Uz stručnjake: Catherine Willows (Marg Helgenberger), Warricka Browna (Gary Dourdan), Nicka Stokesa (George Eads) i Saru Sidle (Jorja Fox) ni jedan kriminalac ne može proći nekažnjeno. Iako potpuno posvećeni poslu, istovremeno se bore s vlastitim porocima i brigama. Svakim novim slučajem, Warrick posustaje u apstinenciji od kocke, a Sara se sve teže prilagođava na novi život u gradu grijeha. Ubojstva, otmice i serijski ubojice uvjerit će tim forenzičara da u gradu kocke i zabave kriminal nikada ne spava.

U glavnim ulogama: William Petersen kao Gil Grissom, Marg Helgenberger kao Catherine Willows, Gary Dourdan kao Warrick Brown, George Eads kao Nick Stokes, Jorja Fox kao Sara Sidle i Paul Guilfoyle kao kapetan Jim Brass.