OSVOJI VRIJEDNE NAGRADE

Pravila nagradne igre 'Ocijeni film na Film Forum Zadar'

18.08.2011 u 11:40

Bionic
Reading

Pomno proučite pravila sudjelovanje u nagradnoj igri 'Ocijeni film na Film Forum Zadar i osvoji Nintendo Wii i LCD' i priuštite si luksuz koji zaslužujete!

Na temelju Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj: 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine, broj: 08/10), Hrvatski Telekom d.d., Savska cesta 32, Zagreb, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: Priređivač), utvrđuje sljedeća:

KLASA: UP/I-460-02/11-01/579
URBROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 16. kolovoz 2011
PRAVILA NAGRADNE IGRE
'Ocijeni film na Film Forum Zadar i osvoji Nintendo Wii i LCD'
(u daljnjem tekstu: Pravila)

Članak 1.
Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom 'Ocijeni film na Film Forum Zadar i osvoji Nintendo Wii i LCD' (u daljnjem tekstu: Nagradna igra), koja će trajati u razdoblju od 23. do 30. kolovoza 2011. godine te ovim Pravilima nagradne igre (u daljnjem u tekstu: Pravila) uređuje način njenog provođenja.

Članak 2.
Svrha organiziranja Nagradne igre jest promidžba proizvoda i usluga Priređivača putem SMS glasovanja publike za filmove na Film Forum Zadar.

Članak 3.
Priređivač će korisnike obavijestiti o Nagradnoj igri putem objave Pravila na internetskoj stranici www.tportal.hr.

Članak 4.
Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe koje su pre paid i post pad korisnici T-Mobile, Tele2 i VIP mreže, posjetitelji Film Forum Zadar, s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena Pravila te zadovoljavaju sljedeći uvjet:
u razdoblju od 23. do 30. kolovoza 2011. godine glasuju za dugometražni igrani film u Glavnom programu - European Coproduction te pošalju SMS poruku na broj 60158, po tarifi od 2,40 kuna, koja se sastoji od sljedećih podataka:
riječi koja predstavlja ime filma, ocjena te ime prezime,adresa i grad/mjesto sudionika sve odvojeno razmakom (npr. Ljubav 5 Ivan Ivancic jurisiceva 10 zagreb) Posjetiteljima će prilikom kupnje karata biti podijeljen letak s detaljnim uputama o načinu glasovanja.

Korisnici koji ispune uvjet automatski ulaze u bazu korisnika za izvlačenje nagrada (Baza sudionika).

Dobitnici se izvlače slučajnim odabirom iz računalne Baze sudionika.

Mogućnost ulaska u Bazu sudionika je višestruka – svako SMS glasovanje u periodu trajanja Nagradne igre predstavlja dodatni ulazak u Bazu sudionika za izvlačenje nagrade.

Sukladno odredbama ovog članka, korisnici daju suglasnost Priređivaču da koristi i obrađuje njihove osobne podatke u svrhu provođenja Nagradne igre, što uključuje objavu njihovih imena i prezimena u slučaju osvajanja nagrade (na internetskoj stranici www.tportal.hr), kontaktiranje putem e-maila (ili pismeno na adresu navedenu u Zahtjevu) i telefonski o dobivenoj nagradi. Korisnici su suglasni da u slučaju osvajanja nagrade Priređivač može objaviti njihova imena, prezimena te ih koristiti u promidžbene svrhe u vezi s Nagradnom igrom ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

U Nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji, te vanjski suradnici Priređivača koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji Nagradne igre kao ni privremeno i trajno isključeni korisnici Priređivača.

Članak 5.
Izvlačenje dobitnika biti će javno i održavati će se 31. kolovoza 2011. godine na adresi Ulica Grada Vukovara 23, Zagreb u 10 sati.

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze sudionika.

Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od radnika Priređivača, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.

Članak 6.
Fond nagrada sastoji se od jedne nagrade.

1x LCD televizor SAMSUNG 22“ (vrijednost nagrade iznosi 1.700,00 kuna s PDV-om) i 1x igraća konzola Nintendo Wii (vrijednost nagrade iznosi 1.300,00 kuna s PDV-om).

Ukupni nagradni fond iznosi 3.000,00 kuna (s PDV-om).

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu.

Članak 7.
Dobitnik nagrade telefonskim će i pisanim putem u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitaka biti obaviješten o nagradi.

Nagrada i pisana obavijest će biti poslana dostavom na adresu koju je sudionik ostavio prilikom kontakta telefonom iz prethodnog stavka.

Ukoliko Korisnik nagradu, poslanu dostavom, ne preuzme, nagrada se vraća Priređivaču, a dobitnik je dužan sam organizirati preuzimanje. U tom slučaju nagrada će ga čekati u prostorijama Hrvatskog Telekoma d.d, Vukovarska 23/3.kat, Zagreb, kontakt broj telefona 01/4912170, Odjel za marketinške komunikacije 30 (trideset) dana od pisane obavijesti o dobitku.

Po isteku roka iz stavka 3. ovog članka Priređivač će pisanim putem obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da ga preuzme u naknadnom roku od 10 (deset) dana od primitka obavijesti.

Po isteku naknadnog roka dobitnik gubi pravo na preuzimanje dobivene nagrade, a Priređivač će postupiti sukladno odredbama važećeg Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Preuzimanjem nagrade, odnosno protekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve obveze
Priređivača prema dobitniku nagrade

Članak 8.
Trenutkom preuzimanja nagrade i potpisom dostavnice o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 9.
U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 10.
Sudjelovanjem u Igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora, utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Članak 11.
Ova Pravila bit će dostavljena na suglasnost Ministarstvu financija Republike Hrvatske, a nakon pribavljene suglasnosti primjenjuju se od dana početka Igre. Nakon pribavljene suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske, a prije početka Igre, Pravila će biti objavljena sukladno Članku 3.

Dobitnica nagrade je: Jelena Mandić iz Zadra