NAGRADNA IGRA

Pravila nagradne igre 'Aktivirajte Multimedia paket i vodimo vas na koncert grupe Depeche Mode, u Zagrebu'

03.04.2013 u 13:21

Bionic
Reading

Pravila nagradne igre 'Aktivirajte Multimedia paket i vodimo vas na koncert grupe Depeche Mode, u Zagrebu'

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj 87/09) i članka 6.Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine, broj 08/10), Hrvatski Telekom d.d., Savska cesta 32, Zagreb, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: Priređivač) utvrđuje sljedeća:

KLASA: UP/I-460-02/13-01/224
URBROJ: 513-07-21-07/13-2
Zagreb, 18. Ožujka 2013.

PRAVILA NAGRADNE IGRE
'Aktivirajte Multimedia paket i vodimo vas na koncert grupe Depeche Mode, u Zagrebu'
(u daljnjem tekstu: Pravila)

Članak 1.

Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom “ Aktivirajte Multimedia paket“ i vodimo vas na koncert grupe Depeche Mode u Zagrebu”, a koja će trajati u periodu od 04.04.2013. do 09.05.2013. (u daljnjem tekstu: Igra) te se ovim Pravilima uređuju uvjeti pod kojima se priređuje Igra.

Članak 2.

Svrha organiziranja Igre jest promidžba Priređivačevog Multimedia paketa (u daljnjem tekstu: Multimedia paket.)

Članak 3.

Ovim Pravilima osigurava se ravnopravnost svih sudionika i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjavanja uvjeta propisanih ovim Pravilima.
Sudionici nagradne igre prihvaćaju ova Pravila prijavom za nagradnu igru, na način kako je to utvrđeno ovim Pravilima.

Priređivač će korisnike usluge obavijestiti o Igri objavom Pravila na internetskoj stranici www.tportal.hr

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Igri imaju svi korisnici mobilnih Plan tarifa s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, koji u periodu od 4. travnja 2013. do 9. svibnja 2013.:
a) zasnuju pretplatnički odnos za tarife Plan za zabavu(XL, XXL) ili tarife Plan za obitelj (XL, XXL) u kojima je uključen Multimedia paket ili
b) zasebno aktiviraju Multimedia paket na jednoj od ostalih Plan tarifa slanjem SMS poruke sadržaja „A“ na SMS destinaciju3636,
te koji prihvate objavljena Pravila.

Korisnicima koji ispune uvjet iz stavka 1. ovog članka, automatski se dodjeljuje šifra sudionika igre putem sustava Priređivača, te tako šifrirani ulaze u računalnu bazu sudionika nagradne igre (Baza sudionika).
Dobitnici će se izvlačiti slučajnim odabirom iz računalne Baze sudionika.

Priređivač će po izvlačenju šifre sudionika iz Baze sudionika, telefonski kontaktirati Sudionika igre koji stoji iza šifre, prema podacima dostupnim u bazi korisnika Priređivača, u svrhu obavještavanja Sudionika igre o dobitku kao i radi dobivanja privole za obradu njegovih/njezinih osobnih podataka (ime, prezime, adresa) u svrhu daljnje provedbe Igre, a osobito o načinu preuzimanja i realizacije nagrade i ujedno dostaviti pisanu obavijest o osvajanju nagrade.

Sudionik u navedenoj nagradnoj igri, pristankom na preuzimanje nagrade ujedno daje i privolu za to da Priređivač može objaviti njegovo ime i prezime kao dobitnika na internetskoj stranici www.tportal.hr te da njegove podatke može upotrijebiti u promidžbene svrhe u vezi s Igrom, ako je to potrebno, bez obveze davanja bilo kakve naknade za to.

U Igri nemaju pravo sudjelovati radnici Priređivača i članovi njihove uže obitelji te vanjski suradnici Priređivača koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji Igre.

Članak 5.

Izvlačenje dobitnika nagrade koji ispune uvjete iz čl. 4. ovih Pravila, bit će javno i održavat će se
13.05.20103. godine u poslovnim prostorima Priređivača, na adresi u Ulici grada Vukovara 23, 10000
Zagreb, u 10,00 sati.
Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze sudionika, i to:
- jedan dobitnik nagrade iz čl. 6. st.1.toč.1.
- dvadesetipet dobitnika nagrade iz čl.6 st.1.toč.2.
- deset dobitnika utješne nagrade iz čl.6. st.1. toč. 3. ovih Pravila.

Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.

Ako se u Igru ne uključi nijedan sudionik, Priređivač će Igru prekinuti, a u odnosu na nepodijeljene nagrade, Priređivač će postupiti sukladno odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Članak 6.

Fond nagrada u sklopu nagradne igre sastoji se od sljedećih nagrada:

•1 x 2 Fan pit karte za koncert grupe Depeche Mode i upoznavanje s članovima banda na dan koncerta koji će se održati u Zagrebu 23.05.2013.
Jedinična vrijednost nagrade iznosi 800,00kn (PDV uključen)

•25 x 2 Fan pit za koncert grupe Depeche Mode koji će se održati u Zagrebu 23.05.2013.
Jedinična vrijednost nagrade iznosi 800,00 kn (PDV uključen)

•10 x 2 parter karte za koncert grupe Depeche Mode koji će se održati u Zagrebu 23.05.2013.
Jedinična vrijednost nagrade iznosi 700,00 kn (PDV uključen)

Ukupni fond nagradne igre iznosi 27.800,00kn (PDV uključen).

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu.

Članak 7.

Dobitnici nagrade će biti obaviješten o osvojenoj nagradi, mjestu, vremenu i načinu preuzimanja nagrade, osim telefonskim i pisanim putem, na adresi koju dobrovoljno ostave prilikom kontakta telefonom, sukladno čl. 4. ovih Pravila, u roku od 5 (pet) dana od dana izvlačenja dobitaka.

Nagradu iz čl. 6. dobitnik mora preuzeti u prostorijama Hrvatskog Telekoma, Vukovarska 23, Zagreb najkasnije do 23.05.2013. u 16:00 uz predočenje isprave kojom dokazuje svoj identitet. Ukoliko dobitnik nije u mogućnosti preuzeti nagradu u prostorijama HT-a u Zagrebu, utvrditi će se drugo mjesto preuzimanja nagrade.
Ako dobitnik ne preuzme nagradu najkasnije do 23.05.2013. u 16:00 gubi pravo na preuzimanje dobivene nagrade.

Sudionik je prilikom preuzimanja nagrade dužan potpisati dostavnicu i Potvrdu o primitku nagrade,

Preuzimanjem nagrade i potpisom Potvrde o primitku nagrade, odnosno protekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.

Članak 8.

U slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Priređivač u korist Hrvatskog crvenog križa uplaćuje 5% ukupne vrijednosti fonda nagradne igre.

Članak 9.

Sudjelovanjem u Igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradne igre utvrđuje se nadležnost suda u Zagrebu.

Članak 10.

Ova Pravila bit će dostavljena na suglasnost Ministarstvu financija Republike Hrvatske, a nakon pribavljene suglasnosti, primjenjuju se od dana početka Igre. Nakon pribavljene suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske, a prije početka Igre, Pravila će biti objavljena sukladno članku 3.ovih Pravila.