NEDJELJNI IZLAZAK

Poznati tate i djeca na premijeri animiranog filma

28.02.2016 u 18:42

  • +7

Premijera animiranog filma Zootropola

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš/PIXSELL

Bionic
Reading

Premijera animiranog filma 'Zootropola' okupila je brojne poznate goste, kao i njihove mališane. Priču o tome kako prirodni neprijatelj može postati najbolji prijatelj i kako izgleda grad u kojem životinje imaju sve što i ljudi, prvi u Hrvatskoj pogledali su tate Goran Grgić, Hamed Bangoura i Ranko Zidarić sa svojom djecom

Zagrebački televizijski i kazališni glumac Ranko Zidarić najsretniji je kad se može daleko od žurbe i buke opustiti sa svojom djecom. Mlađu kćer Zoru ove nedjelje poveo je na premijeru animiranog filma 'Zootropola' u kojem je sinkronizirao jedan od likova.

'Na premijeri je bilo jako lijepo, zadovoljni smo i bogatiji za novo iskustvo', ispričao nam je kroz smijeh Zidarić koji sa svojom mezimicom često odlazi u kino.

'Za sada još uvijek gledamo samo crtiće jer je Zora još mala. Nismo još počeli gledati ozbiljnije filmove', kaže Ranko. Svoje slobodno vrijeme, osim odlaska u kino, glumac sa šestogodišnjom djevojčicom koju je dobio u drugom braku sa slikaricom i grafičkom dizajnericom Ivanom Uhlik, najradije provodi igrajući se i kreveljeći, a kad je lijepo vrijeme, boraveći u prirodi. Glumac je izjavio da je blagoslovljen super djecom koja se odlično slažu. Osim Zore, ima 18-godišnju kćer Saru koju je dobio u braku s kazališnom redateljicom Sašom Broz.

Osim Ranka Zidarića, na promociji novog animiranog filma bili su i Hamed Bangoura, Goran Grgić, Iva Šulentić, Ana Stunić, Ivan Šarić te Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, koji je također svoj glas 'posudio' jednom od likova iz 'Zootropole'.

Disneyjeva ekipa čak 18 mjeseci provela je istražujući životinje kako bi na autentičan način prenijela njihove osobitosti. Film je stvarala ista ekipa autora koja stoji iza 'Snježnog kraljevstva' i 'Ekipe za​ ​6'.


Djeca Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića uživala su u filmu 'Zootropola