NAGRADNJAČA

Postolar Tripper u Stereo Dvorani

16.05.2012 u 08:05

Bionic
Reading

Zadarska atrakcija neobičnog imena Postolar Tripper 18. svibnja dolazi ponovo obojiti Stereo Dvoranu šarenim i veselim tonovima, a mi smo za svoje čitatelje pripremili 2x2 ulaznice!

No ovoga puta sa svježim materijalom, novim albumom 'Čujem ja netko šuti' koji je tek ugledao svjetlo dana. Za produkciju albuma su bili zaduženi Erol i Shot iz grupe Elemental, za mastering Ivan Komlinović, a najavni singl 'Largo' je već dobio i svoju videopriču. Zadarskim kreativcima koji su s mješavinom hip-hopa, ska i reaggea preko noći osvojili publiku diljem Hrvatske i inozemstva, ovo je treći studijski album.

Energija koju prenose na koncertu uz vrhunsku svirku je nešto o čemu se priča danima nakon, još ako uzmemo u obzir da će ovaj puta kombinirati nove materijale sa starim provjerenim hitovima, Rijeku zaista očekuje koncert za pamćenje.

Da se publika pripremi i zagrije pobrinut će se riječke ska-punk snage Officer Down, koji posebno briljiraju na domaćem terenu. Požurite po vaše karte u Tunel ili Dallas Music Shop po pretprodajnoj cijeni od 40 kn.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Mirela Majnarić
Branka Popović