ČLANOVI OUTLAWZA

Popušili pepeo Tupaca Shakura

31.08.2011 u 14:05

Bionic
Reading

Young Noble i EDI Mean, članovi Outlawza, hip hop grupe koju je osnovao Tupac Shakur, u intervjuu za Vlad TV priznali su kako su pušili pepeo pokojne rap zvijezde

Nikad prežaljeni reper Tupac Shakur i njegov posmrtni pepeo završio je u smotanoj cigareti njegovih kolega iz hip hop grupe Outlawz, na jednom okupljanju upriličenom na plaži, njemu u čast.

'Da, istina je, upriličili smo sjećanje na njega s njegovom majkom i obitelji, na plaži gdje se našlo mnogo toga što je on volio – malo trave, malo pilećih krilca, volio je gazirani sok od naranče. Volio je takve stvari, pa smo se tako oprostili od njega na svoj način', izjavili su bivši članovi grupe.
EDI Mean priznao je da je došao na tu ideju kada je poslušao Tupacovu pjesmu 'Black Jesus 'u kojoj je kroz stihove: 'Last wishes, niggas smoke my ashes...' Tupac izrazio želju da to učine. Očigledno su ga ozbiljno shvatili.

U tijeku je snimanje biografskog filma Tupac, režisera Antoinea Fuqua i producenta Davida Robinsona, koji su u potrazi za glumcem koji bi utjelovio lik Tupaca Shakura.

'Tražimo nekoga s pravom kombinacijom sirovog šarma i karizme. Više nas brine hoćemo li naći nekoga tko bi se cijelim srcem mogao posvetiti izvedbi nego da ima samo izgled i osobnost', izjavio je Robinson.