OBITELJSKA FOTKA

Ponosni djed Aljoša Asanović: Splitsko slavlje uz unučicu

06.06.2016 u 12:03

Bionic
Reading

Prvi od svih Vatrenih koji je imao čast postati djed u pedesetoj je Aljoša Asanović, a kako se snalazi s unučicom, predivnom fotografijom snimljenom na Zorkinom krštenju pokazao je ponosni ujak i Aljošin mlađi sin Antonio Asanović. Četveromjesečna unučica veliko je veselje svog dide koji nakon posljednjeg angažmana u Slovačkoj, gdje je bio sportski direktor nogometnog kluba Dunajska, sada boravi u Splitu

'Didina srića zove se Zorka', bio bi zasigurno jedan od komentara Splićana na fotografiju bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Aljoše Asanovića i njegove prve unuke koja će za nekoliko dana navršiti četiri mjeseca. Malena Zorka rođena je dva mjeseca nakon Aljošina pedesetog rođendana, a koliko je sretan zbog prinove u obitelji koja je donijela veliko veselje svima, Aljoša je nekoliko puta komentirao za tportal.

Obiteljska fotografija bake i dide s njihovom mezimicom, koju je objavio Antonio Asanović na svom Instagramu, snimljena je na krštenju malene Zorke prošlog vikenda na splitskom Sustipanu. Zorka je prvo dijete Aljošine starije kćeri Anamarije i njezina partnera Splićanina Marina Siriščevića koji je odlučio biti izostavljen iz svih pojavljivanja u javnosti svoje odabranice i njezine obitelji.

Anamarija je prije rođenja kćeri sramežljivo pričala o planovima za ljetno vjenčanje. Dok je cijela obitelj na okupu u Splitu, svadba bi se uskoro mogla i dogoditi.

Neopisivo!!❤️❤️❤️

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

Krstenje moje ljubaviii❤️❤️❤️ zorka i nejezin kum ❤️❤️❤️

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on