OSMERO NATJECATELJA U IGRI

Polufinale 'The Voicea' otvara Nina Kraljić

16.04.2016 u 09:50

  • +12

Polufinalisti The Voicea

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Bionic
Reading

Polufinalnu emisiju showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' otvorit će pobjednica prve sezone – Nina Kraljić. Otpjevat će pjesmu 'Lighthouse' kojom će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem 61. Eurosongu u Stockholmu. S obzirom na brojne pozitivne reakcije eurovizijske publike na njezin glas i pjesmu, nakon dvije godine izbivanja s natjecanja, Hrvatska bi mogla ostvariti sjajan plasman

Nakon pobjede u showu 'The Voice' Nina je u posljednjih godinu dana ostvarila brojne značajne nastupe. Osvojila je glazbenu nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, a bila je nominirana i za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Aranžman Tihomira Preradovića za njezinu prvu pjesmu 'Zaljuljali smo svijet' također je bio nominiran za nagradu Porin.

Nakon nastupa Nine Kraljić, u subotu će za ulazak u finale druge sezone showa 'The Voce – Najljepši glas Hrvatske' pjevati osmero natjecatelja. To su Edgar Rupena i Monika Perić iz Tonyjeva tima, Alen Đuras i Petra Vurušić iz Jacquesova, Tajana Belina i Vedran Ljubenko iz Ivanova te Ruža Janjiš i Eni Jurišić Indirina tima.

O tome kojih četvero, po jedan iz svakog tima, ulazi u finale odlučuju isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja. Mentori će moći samo dati preporuku. Nakon izvedbi svojih natjecatelja reći će za koga bi se i zašto odlučili da imaju tu mogućnost.

Polufinalisti će se posljednji put boriti protiv natjecatelja iz svog tima. Nesumnjivo možemo očekivati žestoku borbu raskošnih glasova. I sami mentori u prošloj su emisiji primijetili da su se natjecatelji tek sad trgnuli i zasjali.
Natjecatelji su ti koji svojom izvedbom trebaju uvjeriti publiku da su baš oni ti koji zaslužuju ući u završnicu natjecanja za titulu najljepšeg glasa Hrvatske.

Treća i pretposljednja emisija uživo na rasporedu je u subotu, 16. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20 sati.

Do tada 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' možete pratiti preko službene internetske stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu, YouTubeu i multimedijskoj platformi HRTi. Vijesti vezane za show također možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija. Sve veći broj korisnika mobilne aplikacije za android i iOS 'The Voice Hrvatska' prati omiljene natjecatelje, ekskluzivne sadržaje i zabavlja se uz nagradne igre.