OBITELJ OTKRILA

Policija ipak pronašla drogu u kući kćeri Whitney Houston

04.02.2015 u 09:04

Bionic
Reading

U pretresu kuće Bobbi Kristine Brown nakon subotnje drame policija nije pronašla ništa sumnjivo, ali su tijekom vikenda ponovila je pretres i zaplijenila nekoliko sumnjivih predmeta

TMZ od policijskih izvora doznaje da od početka sumnjaju kako je Bobbi Krisitna u kadi s licem prema dolje i bez svijesti završila pod utjecajem droge. Zbog toga su u subotu obavili pretres, ali ništa sumnjivo nije pronađeno. U ponovljenom pretresu zaplijenili su nekoliko predmeta za koje ne žele potvrditi da je riječ o drogi. No potvrdili su to njezinoj obitelji, a izvor blizak obitelji otkrio je to TMZ-u.

Prvom pretragom ništa nije pronađeno jer su traženi samo sumnjivi predmeti na otvorenom, ali druga pretraga bila je puno temeljitija.

TMZ otkriva još jedan zanimljiv podatak. Doznali su identitet prijatelja Bobbinog supruga Nicka Gordona, koji je s njim pružio prvu pomoć onesviještenoj kćeri Whitney Houston. Radi se o Maxu Lomasu koji je nedavno uhićen zbog sumnje da prisilno drogira svoju djevojku da mu ne pobjegne.

Obitelj njegove djevojke Danyele Bradley prijavila je policiji sumnju da je Lomas drži protiv njene volje i drogira kako ne bi mogla otići od njega. Policija je reagirala, ali im je djevojka rekla da je sve uredu te da nije prisilno zadržana. Lomasa su ipak uhitili, jer su mu pronašli vatreno oružje, drogu i pribor koji ukazuju da se bavi preprodajom.

Stanje Bobbi Kristine Brown znatno se poboljšalo, ali je i dalje kritično

Bobbi Kristina još se bori za svoj život i okružena je užom obitelji. Ispitivanja vršena u ponedjeljak pokazala su da se oteklina na mozgu znatno smanjila. Osim toga, važan je pokazatelj da se stanje popravlja i mogućnost micanja očiju. I ono najvažnije, razina kisika u mozgu znatno se povećala i četiri je puta bolja nego u nedjelju. Unatoč poboljšanjima, Bobbi je bez kisika bila između dvije i pet minuta pa liječnici strahuju od neuroloških oštećenja.