NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam biografiju Brucea Springsteena

02.12.2011 u 09:30

Bionic
Reading

Nezamjenjiva knjiga o životu najvećeg rock izvođača svoje generacije, 'Bruce Springsteen: dva srca' nedavno je stigla i u hrvatske knjižare, a Meanart i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima tri primjerka knjige.

Velika biografija The Bossa na 600 stranica donosi priču o životu jednog od najvećih rock izvođača svoje generacije i priču o vremenu u kojem je živio.

Dave Marsh jedan je od najpoznatijh rock kritičara. i bio je jedan od prvih urednika časopisa Creem, a kao urednik radio je i za Rolling Stone od 1975. do 1990. Autor je brojnih knjiga, a Springsteenovu karijeru prati od početka te je pažljivo dokumentirajući i kritički analizirajući njegov rad zaradio povjerenje The Bossa.

'Dva srca' objedinjuje dvije dosadašnje Springsteenove biografije, 'Rođen za bijeg' i 'Dani slave'. Za ovu knjigu Marsh je napisao novo poglavlje u kojemu opisuje najvažnije događaje Springsteenove karijere do današnjih dana, posebno se usredotočivši na album 'The Rising' i njegov utjecaj na američku kulturu.

Knjigu su preveli Mirela Priselac, Sanja Đurić, Tomislav Patarčić i Aleksandra Ščukanec.

Knjigu su osvojili:

Damir Pošta
Krunoslav Tomić
Andrea Kos

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.