NAGRADNJAČE

Poklanjamo ulaznice za koncert Meritasa

11.07.2016 u 11:02

Bionic
Reading

Nakon tri godine Meritas se vraća u prekrasan prostor Atrija Galerije Klovićevi dvori

Grupa Meritas je za povratak na Grič u ponedjeljak 11. srpnja pripremila glazbeno putovanje kroz svih pet postaja - albuma na koje će se ukrcati publika što ih prati sve ove godine, ali i neka nova lica kojima je upravo spoj Meritas i Klovićevih dvora kombinacija koja se ne propušta.

Publika će se te srpanjske večeri na Griču podsjetiti pjesama koje su obilježile glazbeno djelovanje grupe Meritas, kao što su Budim se, Igra, Umjesto isprike, Odjednom ti, ali i čuti njihovu najnoviju pjesmu Pričaj mi.


U prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora, kojem se vraćaju nakon tri godine, ugostit će i svoje drage prijatelje i suradnike iz svijeta glazbe. Pridružit će im se glazbenici Aljoša Šerić i AntoniaMatković Šerić iz grupe Pavel, s kojima su surađivali na svom posljednjem albumu 'Gle!', izvanredan instrumentalist Miro Navračić na harmonici, s kojim su surađivale na albumu Jelene Radan 'Voyage', te naravno Jelena, s kojom već imaju tradiciju međusobnih gostovanja na zagrebačkim koncertima koju ne žele prekidati.

Anitu i Meri na pozornici Atrija Klovićevih dvora pratit će redom osebujni glazbenici: Ivan Božanić, električna gitara, Mladen Munivrana, bas gitara, Tin Ostreš, bubanj, i Zdeslav Klarić, električni piano.

Ulaznice za koncert su u prodaji po 80 kuna te 100 kuna za VIP sjedala, a mogu se kupiti preko sustava www.ulaznice.hr. Organizator 35. Večeri na Griču je Koncertna Direkcija Zagreb.

Čitateljima tportala poklanjamo 3x2 ulaznice za koncert Meritasa, a dobitnici su Zvonka Brozičević Husajina, Martina Povalec i Lea Merčep iz Zagreba.