RASTOPIT ĆETE SE

Pogodite čije su ovo lijepe kćeri

28.08.2015 u 11:52

Bionic
Reading

Nikolina Ristović ne može sakriti sreću i ljubav prema svojoj obitelji. Posebno je raznježi kada njezina starija kći Hana primi u naručje svoju mlađu sestricu Unu Sofiju. Jedan takav prizor zabilježila je fotografijom koju je podijelila na svom profilu na Facebooku, koju je ovih dana stavila kao svoju profilnu fotografiju

Kad je Nikolina Ristović, poznata po djevojačkom prezimenu Pišek, u prosincu prošle godine rodila kćerkicu Unu Sofiju, lijepoj se voditeljici život promijenio iz temelja. Na fotografijama koje često objavljuje na Facebooku pokazuje koliko uživa u majčinstvu. Osobito je ponosna kad vidi zaštitnički odnos 18-godišnje kćeri Hane prema 8-mjesečnoj Uni Sofiji. Sa svojim curama i suprugom Vidojem, povjesničarom umjetnosti, Nikolina se još uvijek nalazi na odmoru.

Obitelj je pravu morsku avanturu započela u Dubrovniku, omiljenom gradu Nikolininog supruga, a poslije toga su luksuznim brodom obišli otoke u Hrvatskoj. Nekoliko romantičnih dana provest će i u Monte Carlu, u kojem će proslaviti drugu godišnjicu braka, a ondje su se i vjenčali.

My beautiful babies... Neki nedostaju u kadru, ali su opet s nama.

Posted by Nikolina Pisek on 27. kolovoz 2015