DOBRI ČAROBNJAK

Pogledajte Radu Šerbedžiju u novom Harryju Potteru

29.06.2010 u 15:50

Bionic
Reading

Slavni glumac u unosnoj fantasy franšizi glumi Gregorovicha, majstora za izradu čarobnih štapića, a kako se snašao u još jednom holivudskom projektu, prosudite sami

U novom nastavku unosne franšize o čarobnjacima, ulogu ima i Rade Šerbedžija, koji glumi Gregorovicha, najvećeg majstora za izradu čarobnih štapića. 'Harry Potter i darovi smrti' završna je od sedam ekraniziranih knjiga britanske spisateljice J. K. Rowling. Film je podijeljen na dva dijela, tako da zadnji dio unosne franšize dolazi u kina 2011.

'Uloga je prilično važna jer o njemu se u filmu mnogo govori. Imam scene samo s Ralphom Fiennesom, što me posebno veseli jer on je čudesan glumac, a osim toga, nekako smo se i posebno sprijateljili', ispričao je za Jutarnji list.

'Susreo sam na snimanju i one ‘slavne dječake’, Harryja i onog drugog riđokosog, i onog trećeg, koji je kao negativac (imena im, naravno, ne znam). U međuvremenu su malo odrasli, ali valjda zbog uloga koje igraju i koje su se, čini se, odrazile i na njihove živote, kao da nisu dovoljno i narasli. Bilo je i zabavno kad su me ti isti slavni dječaci vidjeli i uglas povikali ‘Boris the Blade’! To je moja uloga u filmu ‘Snatch’ Gaya Ritchieja koju očito obožavaju. Umalo da nisu tražili da im dam autograme, ha-ha… Eto, pomislih, što bi na to rekla moja kći Nina', objasnio je glumac.

Kako izgleda njegov lik, Gregorovich, pogledajte u traileru.