PJEVAČKA NADA

Pogledajte prvi videospot Eme Gagro

06.11.2015 u 17:56

Bionic
Reading

Jedna od ponajboljih vokalistica iz prve sezone glazbenog showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', Ema Gagro, nakon završetka showa posvetila se svojoj pjevačkoj karijeri. Objavila je debitantski autorski singl 'Trebaš mi' te snimila videospot koji prizorima s otoka Suska vraća u ljetne mjesece

'Otok Susak svojom vegetacijom i krajolikom podsjeća na daleka egzotična mjesta, što odlično odgovara samoj pjesmi koja nosi daleki afrički utjecaj. Još jedan dobar razlog za odabir otoka Suska je to što se nalazi u neposrednoj blizini otoka Lošinja, na kojem sam odrasla. Spot me tako vraća u djetinjstvo, ali istovremeno vodi u daleki egzotični svijet. U videospotu tražim ono nešto ili onog nekog posebnog. Na snimanju sam bila kao pravi Robinson Crusoe, opečena suncem, gladna i žedna', ispričala je Ema Gagro.

Uz nju, u videospotu se pojavljuju Elisa Ribeiro, australska gitaristica, te Ismail Commi Balde, senegalski perkusionist, koji su također sudjelovali u snimanju singla. Pjesmu 'Trebaš mi' producirao je Srđan Sekulović Skansi.

'Pjesma je iskrena, a kroz nju se s mnogima mogu povezati osjećajima ljubavi i čežnje, koji nije strani nijednom čovjeku. Pjesma 'Trebaš mi' je spoj popa, soula i afro ritma, koji pristupačnoj i pitkoj melodiji daje egzotičan prizvuk', riječi su kojima Ema opisuje svoj debitantski singl. Zarazna melodija i pozitivna energija pjesme svidjele su se i austrijskom producentskom i DJ dvojcu BEAU te su se pobrinuli za njen službeni remiks.

Pogledajte prvi spot Eme Gagro: