KAO FRED ASTAIRE

Pogledajte kako pleše Dino Merlin

02.10.2015 u 21:36

Bionic
Reading

Dino Merlin,gostujući na beogradskom radiju, otkrio je da ide na satove plesa. Novinarka ga je zamolila da joj pokaže neke plesne korake koje je naučio, a pjevač joj je to bez ustručavanja pokazao

'Jako dobro živim u poziciji izmjene energije s fanovima i trudim se ispuniti njihova očekivanja', izjavio je Dino Merlin gostujući na Radio S u Beogradu. U skladu s time, pjevač se trudi svojim obožavateljima na koncertima prirediti spektakl kako u pjevačkom i sviračkom tako i koreografskom smislu.

'Vrlo je važno da svaki dan vježbaš i treniraš, svakim danom sve više', poručio je na temu fizičke kondicije na koncertima. Otkrio je kako ide na satove plesa.

'Nisam neki plesač, ali se trudim pružiti svoj maksimum. Napravio sam sve i dao maksimum da naučim plesati, ostavio u sali krv suze i znoj', izjavio je.
Saznavši tu informaciju, voditeljica Natalija zainteresirala se da je nauči nekoliko plesnih koraka. Na opće iznenađenje prisutnih i gledatelja koji su emisiju pratili putem streaminga, Dino je pokazao kako je itekako u dobroj formi demonstriravši joj u studiju svoju koreografiju.


Dino je pokazao da je u dobroj plesačkoj kondiciji i koje je korake savladao na satovima plesa

Pogledajte kakvim je plesnim koracima Dino poučio novinarku: