SASVIM NOVO RUHO

Pogledajte friško preuređeni CineStar

16.11.2012 u 10:37

Bionic
Reading

CineStar Zagreb otvara svoja vrata u potpuno novom ruhu. Preuređenje koje je počelo još prije godinu dana sada je gotovo, a CineStar, kino s pet zvjezdica u središtu Zagreba, filmoljupcima nudi još ugodnije, ljepše i tehnološki naprednije kino

Od kraja 2003. godine, kada je postao prvo mulitpleks kino na području Hrvatske, CineStar je posjetilo preko 10.000.000 posjetitelja, što ga čini najuspješnijim kinom u Hrvatskoj te jednim od najuspješnijih kina u regiji. CineStar Zagreb u potpunosti je digitalizirano kino sa 13 dvorana (ukupno 2.940 sjedala) koje su opremljene najmodernijom i najnaprednijom tehnologijom: wall to wall platnima i digitalnim projektorima najnovije generacije; od kojih je šest dvorana opremljeno RealD 3D tehnologijom.

Tvrtka Blitz CineStar, zahvaljujući strategiji kontinuiranog ulaganja u nove tehnologije i edukaciju zaposlenika, u mogućnosti je u svim svojim kinodvoranama prikazivati filmove u revolucionarnoj tehnologiji High Frame Rate – s izmjenom 48 sličica u sekundi. Od ovog prosinca, među prvima na ovim prostorima, posjetitelji će imati prilike vidjeti jedan od najiščekivanijih filmova godine: 'Hobit: Neočekivano putovanje 3D', koji je sniman upravo tom tehnologijom.

S ciljem da posjetiteljima omogući najbolji spoj ljepote i funkcionalnosti CineStar Zagreb je u potpunosti preuredio sve svoje prostore. Lobby u prizemlju te na prvom i četvrtkom katu sada su još moderniji, ljepši i ugodniji. Novi interijer unio je dodatnu svježinu i dinamiku u prostor u kojem započinje vaše filmsko putovanje. Jedna od novina je i potpuno uređeni lounge bar, na prvom katu multipleksa, u kojem će svi posjetitelji moći uživati u druženju prije ili nakon filma u ugodnoj atmosferi, savršenoj za razmjenu dojmova tek pogledanih filmova.

Užurban život ostavlja malo vremena za uživanje i opuštanje, stoga je CineStar svojim posjetiteljima osigurao jednostavne, brze i učinkovite načine kupnje ulaznica. Kako bi ljubiteljima filma posjet kinu bio što lagodniji, u CineStaru Zagreb postavljeni su dodatni cinemati. Zahvaljujući njima, ulaznice možete kupiti jednostavno i bez čekanja u redovima, ako to već niste obavili kod kuće putem CineStarove internetske stranice plaćajući Stars Club 2xbonus ili kreditnim karticama, ili pak putem iOS i Android aplikacije sa svog mobilnog uređaja. Osim toga, internetska stranica i mobilna aplikacija omogućavaju u svakom trenutku pregled programa, najave nadolazećih filmskih hitova, gledanje trailera i foto galerija filmova- čarobni svijet filma na dlanu.

Po uzoru na sve svjetske metropole i njihova art kina, CineStar Zagreb domaćin je CineFesta (Dvorana 1), kvalitetnog filmskog programa koji uključuje birane filmove s renomiranih filmskih festivala, mahom nagrađivane na istima. Zahvaljujući velikom izboru filmova, po svačijoj mjeri i ukusu, CineStar Zagreb omiljeno je odredište mnogih Zagrepčana.

Preuređenje će uskoro biti upotpunjeno i najnovijim trendom svjetske kinematografije. CineStar Zagreb među prvima u svijetu uvodi najnoviji zvučni sustav Barcov audio 3D sustav- Auro 11.1. Ova tehnologija uključuje virtualni položaj izvora zvuka u trodimenzionalnom prostoru u kojem su zvučnici postavljeni sa strane, iza leđa i na stropu, tzv. Voice of God, što gledatelju omogućuje doživljaj potpune stopljenosti sa zvučnim efektima. Ovom tehnologijom biti će opremljena eXtreme dvorana (Dvorana 11), u kojoj su posjetitelji do sada uživali ultimativno iskustvo gledanja filma, ali ovo što će uskoro imati prilike doživjeti je potpuni intenzitet doživljaja i nenadmašivo audio-vizualno iskustvo!

'CineStar Zagreb je kroz godine, kvalitetnom uslugom i ponudom od 200 novih filmskih naslova godišnje, stvorio veliki krug vjernih posjetitelja koji svoje slobodno vrijeme rado provode u multipleksu s pet zvjezdica u središtu Zagreba. Još 2006. godine proglašen je jednim od 15 najboljih kina u Europi od strane uglednog američkog magazina Film Journal International. Kako bismo i dalje pružali vrhunsku uslugu i zadržali renomirano mjesto među najboljim europskim kinima, odlučili smo preurediti i tehnološki unaprijediti naše najuspješnije kino. Sigurni smo da će CineStar Zagreb i dalje biti najuspješnije kino u Lijepoj Našoj, a mi ćemo se kao i do sada svakodnevno truditi prilagoditi željama i potrebama naših posjetitelja kako bi im osigurali nenadmašivo filmsko iskustvo.' rekao je Damir Milinić, Izvršni direktor i član uprave tvrtke Blitz CineStar.