20. STUDENOG U KINIMA

Pogledajte foršpan novog nastavka 'Igre gladi'

17.09.2014 u 10:22

Bionic
Reading

Oskarovku Jennifer Lawrence ove jeseni gledat ćemo ponovo u ulozi koja ju je proslavila i vinula u A kategoriju holivudskih glumica. U trećem na­stavku serijala 'Igre gladi' ona još jednom tumači Katnis Everdeen, juna­kinju koja se u svijetu budućnosti bori protiv ujedinjenog Panema i predsje­dnika Snowa kojeg tumači Donald Sutherland

O snazi franšize koja je, kao i istoime­ni književni predlošci, postala globalni kulturni fenomen govori i činjenica da je prvi od dva završna poglavlja okupio cijelu glumačku ekipu iz prethodnih nastavaka, a koju čine respektabilna imena poput Julianne Moore, Woodyja Harrelsona, Elizabeth Banks, Stanleyja Tuccija te nedavno tragično preminulog Philipa Seymoura Hoffmana. Mlade glumačke snage također su potpune pa se tako u filmu 'Igre gladi: Šojka rugalica' 1. dio,  pojavljuju i Josh Hutcherson te Liam Hemsworth.

Režiju potpisuje Francis Lawrence koji je radio i 'Igre gladi: Plamen', a da nas očekuje uzbudljiv i originalan naslov koji će zasigurno protresti ki­no blagajne ovog studenog dokazuje i prvi foršpan kojeg možete pogledati ovdje:

Film 'Igre gladi: Šojka rugalica' 1. dio dolazi u CineStar i odab­rana kina 20. studenog u distribuciji Blitz film i video distribucije.