NAGRADNJAČA

Pogledaj film 'John umire na kraju!', pošalji kód kino-ulaznice i osvoji knjigu!

16.05.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Jedinstveni primjer potpune i originalne ludosti koja se ne može ni sa čim usporediti, film 'John umire na kraju! igra u CineStaru od 23. svibnja! Usudi se, kupi kino-ulaznicu, pošalji crveni kod ulaznice i osvoji knjigu - 'John umire na kraju'!

Pojavila se nova droga koja onome tko je uzme jamči iskustvo nezaboravnog putovanja kroz vrijeme i posve nove dimenzije. Ulično ime za tu drogu je - sojin umak!

Neki nakon povratka sa svog putovanja više nisu ljudi. Situacija ubrzo izazove tihu invaziju izvanzemaljaca, pa ljudskom rodu hitno trebaju junaci koji će ga spasiti! Umjesto junaka, čovječanstvo dobiva Johna i Davida, par vječnih studenata koji jedva uspijevaju izbjeći otkaze na svojim poslovima.

Mogu li njih dvojica na vrijeme zaustaviti nadolazeći užas i spasiti čovječanstvo? Ne. Ne mogu.

Nema malo filmova koje bismo mogli nazvati ludima, nisu baš toliko rijetki ni oni malo luđi, ali nije pretjerano kazati kako je horor komedija 'John umire na kraju' jedinstveni primjer potpune i originalne ludosti koja se ne može ni sa čim usporediti.

Film je režirao Don Coscarelli, autor koji je u proteklih tridesetak godina potpisao niz ostvarenja kultne reputacije: horor 'Fantazmi' (i tri nastavka), pustolovnu fantaziju 'Gospodar zvijeri' i komediju 'Bubba Ho-Tep'.

U ulozi Davida je Chase Williamson, Johna tumači Rob Mayes, a uz njih se pojavljuju Paul Giamatti, Clancy Brown i Doug Jones

Urnebesno originalan i originalno urnebesan, 'John umire na kraju' zaista je poseban film, drukčiji od svega što ćete vidjeti u kinima ove (i ne samo ove) godine!

E da, i samo da znate... dvojici junaka žao je zbog svega što se dogodilo!

UPOZORENJE: Pokušajem ilegalnog skidanja ovog filma riskirate svoj život. Pogledajte što vam se može dogoditi.


Tportal.hr i 2i film su za svoje čitatelje pripremili knjigu 'John umire na kraju' te 10x2 ulaznice za CineStar kina! Najbrže čitatelje koji nam pošalju kod s kino ulaznice nagradit ćemo knjigom!

Knjigu su osvojili:

Marieta Jerčić
Helena Gluhak
Marina Pavlić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Kako biste osvojili knjigu kliknite na sliku ispod:

Po dvije ulaznice za projekciju filma osvojili su:

Alan Vuglec
Marina Pavlić
Marija Tomić Kruljac
Maja Miholjančan
Igor Prodanović
Branko Jerčić
Tea Radić
Adrijana Galunić
Katarina Ešegović
Jasenka Cajzek