ZAVRŠNE PRIPREME

Počelo odbrojavanje za Depeche Mode u Areni

22.05.2013 u 14:06

Bionic
Reading

Arena Zagreb gotovo je spremna za spektakl kakav zna i može prirediti samo Depeche Mode!

U tijeku su završne pripreme za koncert!

Uz impozantnu pozornicu nalazit će se veliki video-zid na kojem će se izmjenjivati niz specijalnih efekata.

Članove grupe Depeche Mode dočekat će garderobe s crnim foteljama te će, ne njihov zahtjev, biti ukrašene s puno cvijeća. Za cijelo vrijeme boravka u Areni Zagreb će imati osobno osiguranje i to – zaštitarke! S obzirom na velik broj koncerta u relativno kratkom razdoblju, europski dio turneje vrlo je zahtjevan te zbog toga žele jednu sobu u zelenoj opuštajućoj boji, a opuštat će se uz ambijentalnu glazbu i masažu. Osim naše fenomenalne publike, svjetske zvijezde se uvijek oduševe hrvatskom gastronomijom pa će se ovoga puta na meniju za britanski trojac naći kombinacija mediteranskih i kontinentalnih specijaliteta.

U 20 sati, svojim nastupom atmosferu će zagrijati grupa Diamond Version.
Depeche Mode će do 21 sat podići na noge cijelu Arenu Zagreb, a publici će priuštiti nezaboravan koncert u približnom trajanju od dva sata.

Vrata Arene Zagreb bit će otvorena od 18 sati.

Ulaznice za kategorije FAN PIT i PARTER odavno su rasprodane, ali još ima u prodaji ulaznica za tribine.
Koncert je premješten s maksimirskog stadiona u Arenu Zagreb, no sve ulaznice koje su kupljenje ranije (za stadion Maksimir) vrijede i za zagrebački Arenu.
 
Nakon koncerta, za sve prave fanove,zagrebačka GK Jabuka organizira još jednu temetsku večer posvećenu, naravno, grupi Depeche Mode.