POZIV NA SUDJELOVANJE

Počele prijave za 20. dane hrvatskog filma

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.01.2011 16:29
  • Objavljeno 13.01.2011 u 13:52
dani hrvatskog filma

dani hrvatskog filma

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dani hrvatskog filma

Organizatori filmskog festivala pozivaju hrvatske filmske producente i autore da prijave svoja djela za sudjelovanje na 20. danima hrvatskog filma koji će se održati u Zagrebu od 4. do 10. travnja

Prijave mogu podnijeti producenti ili autori u sljedećim kategorijama:

1. igrani filmovi: kratkometražni (do 30 minuta), srednjometražni (do 70 minuta), dugometražni (koji nemaju kopiju na 35 mm vrpci ili HD formatu)
2. dokumentarni filmovi
3. animirani filmovi
4. eksperimentalni filmovi
5. namjenski filmovi
6. glazbeni spotovi

Filmovi moraju biti proizvedeni poslije siječnja 2010. i snimljeni u profesionalnim filmskim, elektronskim ili digitalnim formatima. Prijaviti se mogu i filmovi proizvedeni u inozemstvu, ako su im redatelj ili producent hrvatski državljani.
O uvrštavanju filmova u natjecateljski raspored odlučuju selektori za pojedine kategorije.

Uz ispisane prijavnice (neće se prihvatiti ručno ispisane prijavnice), podnositelji su dužni organizatoru do navedenog datuma dostaviti dvije DVD kopije filma (svaki prijavljeni film na zasebnom nosaču) za potrebe selekcije te na jednom elektroničkom nosaču ispunjenu prijavnicu i dvije fotografije visoke rezolucije iz filma za potrebe kataloga i press službe.

PRIJAVE SE PODNOSE NA POSEBNOM OBRASCU DOSTUPNOM NA WEB PORTALU www.sczg.hr/dhf I PRIMAJU ZAKLJUČNO S 11. VELJAČE 2011. GODINE:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi