ELLA DVORNIK

'Planiram kupiti kuću u Hrvatskoj, jako mi nedostaje'

07.07.2015 u 13:06

Bionic
Reading

Ella Dvornik i njezin dečko, britanski marketinški stručnjak Charles Pearce, nakon uživanja na brojnim svjetskim destinacijama stigli su na ljetni odmor u Hrvatsku. Trenutačno uživaju u Dalmaciji

'U Hrvatskoj sam do sredine sedmog mjeseca, ali voljela bih dulje ostati. Trenutno radim zube svaki dan intenzivno što je jedan od razloga mog dolaska. Baku i mamu sam već vidjela, ali ćemo se opet sresti. Ostajem ovdje za Ultru na koju se veselim ići jer će na njoj biti i većina mojih prijatelja koje nisam dugo vidjela', kaže Ella Dvornik.

Nakon života u Danskoj, u kojoj je pet mjeseci danonoćno radila u jednom kafiću, a potom i kao glazbeni skaut za Sony Music, Ella se preselila u London gdje trenutačno radi u tvrtki za mobilno oglašavanje. Kćeri legendarnog kralja funka najviše nedostaju hrana i način života.

'Ondje je sve previše ubrzano i strogo; kod nas je ipak malo opuštenije i lakše. Premda u poslovnom smislu preferiram London jer je puno bolji u svemu od naših, ali ne sumnjam da će i naši uskoro stići na tu razinu', rekla je.

Britanska ju je prijestolnica promijenila, no na tamošnji se život još nije priviknula.
'Još uvijek mi je sve novo i strano. Svaki dan saznam nešto novo. Mislim da čak i ljudi u Londonu još nisu otkrili pola Londona. Nisam se pronašla još nigdje, nadam se da ću negdje na svom putovanju pronaći to nešto i tamo ostati', rekla je. Ella je intenzivno počela putovati sa 17 godina. Dosad su je najviše oduševili Barcelona i Istanbul koje je posjetila sa svojim 13 godina starijim dečkom, marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom.

Zajedničku sreću dijele više od godine dana, a najsretniji su upravo kad zajedno putuju. Svoja iskustva s brojnih turističkih destinacija (ali i svojih gastronomskih doživljaja) svestrana 24-godišnjakinja odnedavno bilježi u blogu 'I am Ella'.

Otkrila nam je i svoje planove.
'Planiram kupiti kuću u Hrvatskoj uskoro. Voljela bih živjeti u Hrvatskoj, naravno, samo želim stvoriti nešto fiksno i čvrsto prije nego što se opet vratim. Situacija u Hrvatskoj nije baš bajna nikome, pa tako neće biti ni meni, ali priznajem da mi jako nedostaje', otkrila je Ella.


Ella je jako vezana za svoju mamu Danijelu


S dečkom Charlesom u vezi je više od godine dana