SPLIT 2009.

Pjesmu Dine Dvornika izvode Dean Dvornik i Cubismo

14.04.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Severina pjeva pjesmu Đorđa Novkovića, Massimo u duetu s Alkom Vuicom, Alen Vitasović i Livio Morosin ponovo zajedno…

Direktor splitskog festivala Neno Ninčević zatvorio je listu izvođača, ponosan što će zahvaljujući upravo njima vratiti festivalu stari sjaj jer su se doista odazvali svi koji nešto znače na hrvatskoj estradi.

Splitski festival održat će se 2, 3. i 4. srpnja, a dvije večeri prije bit će održana dva uvodna koncerta te dvije izlučne večeri. U završnici će se natjecati 24 izvođača. Zanimljivo je da je festival objeručke podržao i HTV, koji će dvije polufinalne večeri izravno prenositi na drugom programu, dok će završnica biti prikazana na prvom programu u udarnom terminu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, na splitskom festivalu će nastupiti Severina (koja će pjevati pjesmu Đorđa Novkovića), Dean Dvornik i Cubismo izvest će pjesmu Dine Dvornika, a bit će tu Tedi Spalato, Giuliano, Vinko Coce, Alen Nižetić, The Obala, Alen Vitasović i Livio Morosin (prvi put zajedno nakon deset godina), Franka Batelić, Matko Jelavić, Đani Stipanićev, Goran Karan, Zorica Kondža, Dražen Zečić, Alka Vuica u duetu s Massimom Savićem,Igor Cukrov s novom pjesmom Tončija Huljića, Jole, Jelena Rozga, Magazin, Hari Rončević, Džo Maračić Maki, Mladen Grdović, Mucalo, Neno Belan, Doris Dragović…