TAMARA OBROVAC:

Pjesmom želimo spriječiti nasilje nad ženama

16.12.2010 u 11:23

Bionic
Reading

Tamara Obrovac, jedna od pjevačica koja je otpjevala pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas', svjesna je problema nasilja nad ženama pa se zato i pridružila projektu

U humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću Zagreb sudjeluje i pjevačica Tamara Obrovac koja je, zajedno s Vannom i Gabi Novak, otpjevala pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas'. Tamara kaže kako se akciji vrlo rado odazvala te se nada da će uspjeti pomoći ženama koje trpe nasilje.

Svjesna je toga da je zlostavljanim ženama teško izići u javnost sa svojim problemima, ali smatra da im društvo treba više pomoći. Zlostavljanim ženama poručuje da same moraju smoći snage za vlastitu obranu i življenje vlastitog života, ali ističe da je ipak riječ o osobnim odlukama te da je teško govoriti nekome tko nije u toj koži.

Tamara se dotaknula i svog profesionalnog života koji je vrlo aktivan. Pripema novi CD, a radi i na drugim projektima. Što je još otkrila Tamara Obrovac, pogledajte u našem videoprilogu.

Akcijom '1 lajk - 1 glas protiv nasilja nad ženama' tportal osigurava dodatna financijska sredstva Autonomnoj ženskoj kući te omogućuje besplatno preuzimanje pjesme 'Ako ima nekog iznad nas'. Pjesmu možete preslušati i preuzeti s ove adrese

Vlasnicima blogova i web stranica tportal omogućuje postavljanje pripadajućih humanitarnih bannera na vlastite stranice.

Bannere i pjesmu 'Ako ima nekog iznad nas' možete preuzeti s ove adrese