NOVI FILMSKI USPJEH

Petra Sanader otkrila još jednu dobru vijest

08.08.2016 u 20:35

Bionic
Reading

Nakon tri godine pauze, kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera danas se na svom Instagram-profilu pohvalila ulogom u novom filmu koji je u prosincu prošle godine snimala na Manhattanu u New Yorku. Riječ je o projektu nezavisne produkcije u kojem gospođica Sanader ima glavnu ulogu, a potpisuje i scenarij. Film uskoro kreće s promocijom na filmskim festivalima

Film je njezina velika ljubav, a kako stvari stoje, Petra Sanader od glume ne odustaje. Na svojoj službenoj stranici u srpnju Petra je pisala o godinama glumačkog usavršavanja u New Yorku koje su joj konačno dale samopouzdanje, ali i ulozi u novom filmu koji uskoro kreće s promocijom.

Na svom Instagram-profilu Sanaderova starija kći danas je tek natuknula nekoliko detalja i objavila poster svog novog filmskog projekta. U svom blogu otkrila je kako je riječ o niskobudžetnom filmu radnog naslova 'Roused' koji je snimala u prosincu 2015. u New Yorku. Ono što je najzanimljivije jest da Petra Sanader potpisuje scenarij.

'Riječ je o projektu na kojem sam radila cijele protekle godine. Imala sam dovoljno inspiracije i napisala filmski scenarij. Poslala sam ga na čitanje prijateljima koji su me uvjerili da je to tekst koji treba realizirati. I vrlo sam ponosna što sam u tome uspjela. Naučila sam puno o svemu u tom procesu stvaranja filma, od produkcije, traženja lokacija - posjetila sam sto hotela u New Yorku da bih našla onaj pravi u kojem smo snimali neke scene. Bilo je naporno ponekad, ali ispunjavajuće', napisala je Petra na svojoj službenoj stranici.

U SAD-u je dosad snimila dva filma, 'Black Limousine' i 'Murder is my Business' 2013. godine. Osim novog filma, Petra je proteklog tjedna na krstarenju jugom Italije slavila i majčin rođendan na jahti.

Looking at you ?? #love #sequins #newyorkmoment #summertime #petra #actress #filmmaking

A photo posted by Petra Sanader (@petrasanader) on