UOČI KONCERTA

Petar Grašo: Kako sam snimao sado-mazo scene

01.10.2015 u 19:18

Bionic
Reading

Splitski glazbenik 13. listopada će u Lisinskom održati veliki solistički koncert, a tim je povodom gostovao u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju te je ispričao kako mu je bilo snimati sado-mazo scene u spotu za pobjedničku pjesmu ovogodišnjeg Splitskog festivala. Za koncert se Grašo priprema i radeći na svom imidžu pa je tako na službenoj stranici na Facebooku osvanula pjevačeva fotografija s novom frizurom

'Kada sam snimao sado-mazo scene, kroz glavu mi je prolazilo to da ne znam tko normalan može raditi sve to u životu', našalio se pjevač, priznavši da ne voli kad ga nazivaju seks-simbolom, a kad mu djevojke vrište na koncertima, dođe mu da 'umre od zadovoljstva'.

Velik je emotivac i često zna zaplakati, a iako je u dvadeset godina pjevačke karijere čuo mnoge tračeve o sebi, jedan ga je posebno nasmijao.

'Kulminacija je bila to da sam u vezi s Dinom Rađom. Tome smo se smijali deset dana bez prestanka', rekao je Petar, poželjevši prijateljici Severini sreću u bračnom životu.

'Severina je moja jako dobra prijateljica. Vjenčanje ne mogu komentirati jer nisam bio na njemu, ali mogu reći da joj od srca želim sve najbolje i da zaslužuje biti sretna. Odabrala je taktiku po mom guštu jer potvrda ljubavi ne treba biti javna. A upoznao sam i Igora i mogu reći da je odabrala odličnog supruga', kazao je glazbenik, a na Facebooku se pohvalio i svojom novom frizurom.

Spot za pjesmu 'Moje zlato' (filmska verzija)
Petar Grašo u Glazbenom showu Dalibora Petka