1. LISTOPADA

Party United u Zagreb dovodi zvijezde elektronske glazbe

07.09.2011 u 10:10

Bionic
Reading

Treći po redu klupski spektakl pod nazivom Party United održat će se u Zagrebu u subotu 1. listopada s početkom u 21 sat

Ove jeseni svoj su dolazak potvrdila najjača imena elektronske scene i najpoznatiji klupski brendovi uz koje posjetitelje očekuju i brojni koncertni nastupi.

Kao i svaki put dosad, Party United obuhvaća cjelonoćni provod u najboljim zagrebačkim klubovima od kojih svaki nudi različit glazbeni program, vrhunske izvođače, odličan provod, poklone i niz drugih iznenađenja. U cijenu ulaznice od 70 kuna uključen je i besplatni shuttle bus koji će cijelu noć kružiti gradom i prevoziti posjetitelje od kluba do kluba. Prethodna dva Party Uniteda privukla su preko 20.000 posjetitelja, a s obzirom na ovogodišnji iznimno atraktivan program, za ovaj će se još jednom tražiti karta više.

Premijerno u Hrvatsku dolazi službeno najbolji klub na svijetu, Space Ibiza, koji će se u konkurenciji najboljih zagrebačkih klubova predstaviti svojim spektakularnim subotnjim programom Cafe Ole. Također, prvi put u Zagrebu bit će i Ministry Of Sound - najpoznatiji svjetski brend plesne glazbe na čijem će 20 Year Anniversary Partyju nastupiti jedan od miljenika domaće publike, njujorški DJ i producent Sandy Rivera. Novosadski Exit festival predstavit će se specijalnim Exit festival promo partyjem na kojem će nastupiti jedan od najkreativnijih DJ-a i producenata današnjice, Timo Maas.

Ljubitelji komercijalnijeg zvuka imat će priliku uživati u nastupima Sam Cooke i Yasmin na velikom partyju najglamuroznijeg brenda elektronske glazbe - Hed Kandi - ili pak u nastupu najbolje španjolske DJ-ice Marien Baker, koja isto tako ekskluzivno prvi put nastupa u Zagrebu.

Posjetitelji će također imati prilike osjetiti dašak londonske scene. Na proslavi sedam godina Jabbatona posjetitelje očekuje krema dubstepa DJ Plastician i SP:MC, nekoliko puta nominiran za najboljeg mladog MC-a. Za one željne underground elektronske glazbe tu je gostovanje trenutno vodećeg svjetskog labela Cadenza, čije će boje braniti Michel Cleis, autor velikog hita 'La Mezcla', i Frivolous live nastupom na Cadenza Showcaseu, također premijerno u Hrvatskoj.

Da ne bude sve u znaku elektronike, pobrinut će se Gin Cooler i beogradski funky bend Zemlja gruva, čiji je album 'Gruvlend' proglašen jednim od najboljih prošle godine, a za kraj vas očekuje nastup Massima i Ljetnog kina

Cafe Ole