POŽURITE PO ULAZNICE

Parov Stelar i Zagreb se obožavaju

17.12.2014 u 10:12

Bionic
Reading

Domaća publika poludjela je za Parov Stelar Bandom koji će u zagrebačkom Boćarskom domu nastupiti u petak 19. prosinca

O tome u prilog govori podatak da je rasprodan prvi kontingent karata u samo 10 dana!

Vijest koja će razveseliti fanove je i ta da je u prodaju pušteno 100 VIP ulaznica. Ona uključuje mjesto na VIP tribini, catering, piće i hostese. Cijena VIP ulaznice je 375 kuna.

Ostale ulaznice možete kupiti po jako privlačnoj cijeni od 199 kuna. Ako koja ulaznica preostane na dan partyja, cijena će joj iznositi 229 kuna. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, kioscima Tiska i u Tisak media centrima.

Nakon izvrsnog nastupa na Terraneo festivalu prije dvije godine Parov Stelar napokon dolazi u Zagreb! Ovaj uspješan austrijski glazbenik svijet je obogatio novim glazbenim stilom nazvanim elektroswing, mješavinom jazz-swing uzoraka i elektroničke glazbe.

Od samog početka Parov Stelar je poput fantoma opčinio glazbeni svijet, što je dovelo do toga da su mu danas svi nastupi rasprodani. Kroz njegovu glazbu progovara ogroman talent, kojim je odmah pridobio velik broj fanova, a paralelno je stvorio i kultni status producenta.

Njegova glazba se oslanja na prošlost, prepuna elegancije, humora i energije, inspirirana različitim stilovima od soula popa, jazza do swinga, ali kombinirana s modernim ritmovima pomoću kojih stvara nevjerojatan, neusporediv i jedinstven zvuk. Najuspješniji je austrijski međunarodni umjetnik koji je osvojio tri Amadeus Austrian Music Awards 2013. (Best Live Act, Best Electronic Act, Best Album) te jednu u 2014. (Best Live Act). Parov Stelar je surađivao s glazbenicima poput Marvina Gayea, s Lanom Del Rey, Brianom Ferryjem i mnogim drugima. Izdao je šest albuma i više od 20 EP-a.

Parov Stelar je za svoje nastupe oformio bend glazbenih čarobnjaka i njihovi su nastupi trenutno najimpresivnije izvedbe toga tipa glazbe u svijetu. U centru nastupa je on sam, vodeći glazbenu silu s DJ pulta, a puhačka i ritam sekcija zajedno s pjevačicom Cleo Panther dali su novi smisao njegovom zvuku. Iako iza sebe ima više od 100 nastupa i zgusnut raspored turneje, bend ipak uspijeva i dalje biti kreativan i rušiti sve granice svojih glazbenih nastupa. Svaki je jedinstven i poziva slušatelja da istražuje nove aspekte i emocije s glazbom ovog velikana.

Ne propustite Zagreb Xmas Beats with Parov Stelar Band LIVE jer ovo će biti više od partyja! Uz nevjerojatnog Parova, zagrebačkoj će se publici modnom revijom predstaviti pulski dizajner Uroš Raguž kolekcijom 'A Mata Hari Sotry' te DJ-i zaduženi za nezaboravnu atmosferu.

www.parovstelar.com