I TO SMO DOČEKALI

Pao prvi poljubac Rozge i Hausera

16.09.2015 u 16:10

Bionic
Reading

Dvoje glazbenika u vezi je od ovog ljeta, a iako se Splićanka dosad libila javno iskazivati svoje osjećaje prema šarmantnom Istrijanu, pokleknula je i na Instagramu objavila fotografiju koja govori više od riječi. U isto vrijeme fotografiju je objavio i - on. Zasigurno će istodobno i prebrojavati 'lajkove'

Čini se da Jelena Rozga (37) u nekadašnjoj prijateljici Severini nije pronašla uzor samo u glazbi, već i kad je u pitanju marketing.

Naime, bivša pjevačica Magazina krenula je Severininim stopama pa je tako na Instagramu objavila prvu zajedničku fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti s osam godina mlađim dečkom Stjepanom Hauserom.

Mlađe je slađe - vrijedi u slučaju i jedne i druge pjevačice, no mnogi se pitaju koliko su njihove ljubavi prave, a koliko se zapravo radi o privlačenju medijske pažnje.

Gotovo u isto vrijeme kad i Rozga, i odabranik srca njezinog na Instagramu je objavio identičnu fotografiju - jer prvi javni poljubac ipak se mora podijeliti s obožavateljima.

❤️

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on


S nestrpljenjem očekujemo razvoj ove napete sapunice koja svoj nastavak možda dobije već ovog petka, kad Jelena nastupa na Rujanfestu, gdje bi joj društvo mogao praviti naočiti violončelist.

A možda uskoro i ovaj par objavi da će im zazvoniti svadbena zvona, no jedno je sigurno. Mjesto u kojem će se jedno drugom zavjetovati na vječnu ljubav sigurno neće biti Beograd, već Jelenin rodni Split!

Ili nas možda i po pitanju destinacije iznenade...