VJENČANJE IZ SNOVA

Oženio se Igor Cvitanović: 'Bilo je savršeno!'

31.03.2015 u 12:15

Bionic
Reading

Igor Cvitanović, jedan od pomoćnika Zorana Mamića, nekad vrstan Dinamov golgeter i hrvatski reprezentativac, prošli petak okrunio je brakom dvogodišnju ljubavnu romansu s lijepom poduzetnicom Tanjom Grgić

Prvi put kad je ugledao deset godina mlađu Tanju Grgić, bivši hrvatski reprezentativac Igor Cvitanović (44) istog trenutka znao je da je ona žena s kojom želi provesti svoj život.

Nakon dvije godine veze par se zavjetovao na vječnu ljubav koju su proslaviliu zagrebačkom hotelu Westinu. Uz Igora je prošli petak stajao njegov dugogodišnji prijatelj Željko Skender, kojem je bivši nogometni reprezentativac povjerio ulogu vjenčanog kuma, a mladenkina je kuma bila njezina sestra Sanja.

I četiri dana kasnije novopečeni supružnici primaju čestitke.

'Bilo je savršeno i oboje smo jako sretni', rekao nam je Igor priznavši da ga je supruga osvojila baš svime. O mogućoj prinovi u obitelji, kaže, oboje razmišljaju i voljeli bi da im se i to uskoro dogodi.

'Nismo previše opterećeni time. Bit će što nam Bog da. Zasad nam je drago da smo se odlučili za vjenčanje i da je pobijedila ljubav. Jer jedino je i ona ta koja je najvažnija', kaže sadašnji pomoćni trener Zorana Mamića u zagrebačkom Dinamu.

Da je Igor ludo zaljubljen, javnost je doznala u siječnju prošle godine, kad su ga fotografi snimili dok se šetao Cvjetnim trgom držeći za ruku lijepu plavokosu djevojku. Uskoro je na Facebooku promijenio status svoje veze i objavio fotografiju s budućom suprugom. Igorova supruga je poduzetnica koja sa sestrom ima u vlasništvu privatnu tvrtku čije je poslovanje vezano uz dodatke prehrani.

Cvitanoviću je naime ovo drugi brak. S dizajnericom Marijom Cvitanović dijelio je trinaest bračnih godina, a prije četiri godine njihovoj je bračnoj sreći došao kraj.


Igor Cvitanović i Tanja Grgić na početku svoje ljubavi