TONY, MARIJA, MASSIMO…

Ovako se slavi Valentinovo na domaćoj estradi

12.02.2015 u 13:28

Bionic
Reading

Udvoje je najljepše, zar ne? Znaju to svi zaljubljeni, a posebno oni koji će taj dan provesti uz dobru glazbu. Za to su se pobrinuli naši estradnjaci koji će od sjevera do juga Dan zaljubljenih brojnim parovima učiniti još ljepšim

Zagrebačkim parovima ljubavnim pjesmama i popularnim stiskavcima tradicionalno ovaj romantičan dan uljepšavaju Marija Husar i Massimo. Popularni glazbenik održat će koncert u Domu Sportova, a cijena ulaznice iznosit će od 130 do 250 kuna. Bivša divasica Marija Husar Rimac uz ljubavne balade i romantičnu večeru zagrijat će sve one koji se odluče Valentinovo provesti u Kristalnoj dvorani hotela Westin po cijeni od 350 kuna po osobi.

U dobroj svirci uživat će Slavonija. Dobru noć Osječanima za blagdan ljubavi poželjet će karizmatični Zdravko Čolić koji će pjevati svoje najveće hitove u dvorani Gradski vrt, a cijena je ulaznica od 140 do 170 kuna. Glazbenik koji se može pohvaliti nekim od najljepših ljubavnih pjesama, Tony Cetinski jedinstveno glazbeno iskustvo priuštit će Vukovarcima u sportskoj dvorani u Borovu Naselju. Koncert je humanitarnog karaktera te će dio prihoda biti uplaćen brojnim vukovarskim udrugama. Cijena ulaznice je 80 kuna.


Nakon pet godina u Karlovac ponovno dolazi Halid Bešlić koji će svojim dolaskom, kako je priznao, oživjeti i neke stare uspomene koje ga vežu uz taj grad. Sportska dvorana Mladost već je spremna za čarobnu noć jednog od najpopularnijih glazbenika u regiji za čiji će koncert Karlovčani morati izdvojiti 60 kuna.

U splitskoj dvorani Gripe Brkovima i S.A.R.S.-u na velikom koncertu na Valentinovo pridružit će se i dubrovački bend Silente, za čiju će kartu Splićani izdvojiti između 60 i 80 kuna. Dan prije Valentinova, Spaladium Arenom orit će se dalmatinska pisma. Tomislav Bralić i Klapa Intrade velikim će koncertom proslaviti 30 godina karijere. Malo južnije, u šibenskom klubu Inside 14. veljače nastupa rock bend Opća opasnost.