BOOMER ROBERT PHELPS

Ovaj tromjesečni dječak tatina je najzlatnija medalja

11.08.2016 u 14:00

Bionic
Reading

Najtrofejniji plivač svih vremena i osvajač 19. zlatne olimpijske medalje u Rio de Janeiru ima i najvatrenijeg navijača - svog tromjesečnog sinčića Boomera Roberta. Maleni dječačić već ima svoj profil na Instagramu, na kojem njegovi roditelji, otac Michael Phelps i majka Nicole Johnson objavljuju njegove fotografije, a javnost su posebno oduševile one na kojima je Boomer odjeven u boje američke zastave sa zlatnim cipelicama na nogama koje su zapravo simbol tatinih zlatnih medalja

Iako je nakon Olimpijskih igara u Londonu 2012. najavio kako više neće plivati za američku reprezentaciju, na radost cijele nacije najtrofejniji plivač svih vremena i u Rio de Janeiru osvaja medalje za svoju zemlju. Nakon niza loših stvari koje su mu se u životu izdogađale, između ostalih kada je zbog vožnje u pijanom stanju pritvoren i poslan na šestomjesečnu rehabilitaciju, Michael Phelps vratio se bolji nego ikad i na ovogodišnjim Olimpijskim igrama krenuo nizati nove medalje.

Michael Phelps najtrofejniji je plivač svih vremena
Sretna obitelj na okupu

The little man loved the water today!! @boomerrphelps and I got some extra laps in today!! #mpswim

Fotografiju objavljuje Michael Phelps (@m_phelps00)

Odmalena ga uči da krene njegovim stopama


Ipak, sve to mu je manje važno otkako je prije tri mjeseca sa zaručnicom Nicole Johnson dobio sinčića kojeg su nazvali Boomer Robert. Maleni Phelps već ima svoj instagram-profil i 250 tisuća pratitelja, a na njemu njegovi roditelji objavljuju njegove fotografije. Najviše lajkova dobile su fotografije na kojima je Boomer odjeven u hlačice američke zastave, bijeli bodi na kojem piše 'team daddy' (engl. tatin tim) i zlatne cipelice koje aludiraju na sve zlatne medalje koje je osvojio Michael Phelps.

Way to go daddy!!!! #usa #rio2016 #pantsonfleek

Fotografiju objavljuje boomer phelps (@boomerrphelps)

@coach_bowman I'm ready to go after my daddy re retires?? #teamusa #dreams

Fotografiju objavljuje boomer phelps (@boomerrphelps)


Maleni Boomer s majkom i s tribina navija za svog oca, a čini se kako upravo on daje Phelpsu dodatni vjetar u leđa i osvajanje novih medalja.