ČISTI GUŠTI

Ovaj tjedan u Tvornici od Indoša do Hladnog piva

05.03.2012 u 16:03

Bionic
Reading

Tvornica kulture u tjednu koji slijedi nudi brojne zanimljive programe, od Indoša do Hladnog piva

U ponedjeljak u Malom Pogonu s početkom u 21 sat i po cijeni od 35 kn možete pogledati i poslušati zvučni performans Damira Bartola Indoša uz Šumove protiv valova, VJ 16 mm Nicole Hewitt i Carny

U utorak u Malom Pogonu s početkom u 21 sat nastupa Skaut, četveročlani zagrebački alternativni rock sastav čija je pjesma 'Daj mi pokaži prijatelja' snimljena za popularni dječji film 'Koko i duhovi' pravi hit.

U srijedu u Malom Pogonu s početkom u 21 sat nastupa američki Tune-Yards, još jedno u nizu nadarenih imena svjetske glazbe koje Zagreb posjećuje u trenutku svog prvog kreativnog vrhunca te Mlat, avant pop-rock band nastao 2007.g. kao projekt Ivana Kovačića - Kove (ex Leut Magnetik, sada Jinx i Avoq) i Branka Kovačića - Huste (Let3). Ulaznice za koncert dođu 80 kuna, odnosno 100 kuna na dan koncerta.

U četvrtak i petak u Velikom Pogonu s početkom u 21 sat nastupit će Hladno pivo, kojemu su pjesme za koncerte odabrali obožavatelji. Ulaznice: 100 kn / na dan koncerta 130 kn.

U subotu u Malom Pogonu s početkom u 21 sat možete uživati u programu koji čine Repetitor + Mystic Stylez Meets Yardstyle: Jan Nemček + Felony Flats + Dj Moodswinger + Funk Gurui to sve po cijeni od 35 kuna.