PRAVI POKLON

Otvoren Cinestar Vukovar

21.12.2013 u 18:55

Bionic
Reading

Projekcije za javnost počinju sutra, u nedjelju, 22. prosinca, a prvu projekciju, film 'Šegrt Hlapić', CineStar Vukovar poklanja učenicima Specijalne osnovne škole Josipa Matoša iz Vukovara

Danas je u Vukovaru, u sklopu trgovačkog centra Golubica Mall, svečano otvoren 13. CineStar u regiji i prvi CineStar u Vukovarsko-srijemskoj županiji.
Na konferenciji za novinare održanoj u 12 sati predstavnicima medija kratku prezentaciju održali su članovi uprave Blitz-CineStara g. Hrvoje Krstulović i g. Damir Milinić koji su okupljenima, ne krijući svoje oduševljenje što se upravo na 10. godišnjicu tvrtke, novi CineStar otvara u Gradu heroju, izjavili:

'Vukovar je kruna naših deset godina rada na razvoju kinoprikazivaštva u Hrvatskoj i pravi je poklon za sve - kako naše zaposlenike, tako i građane grada Vukovara! Uvjeren sam da će CineStar pridonijeti razvoju društvenog i kulturnog života ove regije', rekao je g. Krstulović.


'Vukovarcima, uz najveće filmske hitove, donosimo i ostale sadržaje kao što su 'Spektakli u CineStaru'! U sklopu tog programa radimo direktne prijenose opera, baleta, koncerata, kazališnih predstava, pa čak i izložbi iz najvećih svjetskih gradova. Vjerujemo da će stanovnici cijele Vukovarsko-srijemske županije s veseljem 'posjetiti' Milansku scalu, Parišku operu, Moskovski teatar, Britanski muzej i pogledati prijenose u 3D tehnoligiji u tijekom kojih će imati osjećaj kao da sjede u VIP loži tih dvorana. Mi se trudimo da i sam ugođaj u našem kinu bude takav, pa se za vrijeme pauze posjetitelji mogu osvježiti pjenušcem.

Za sve te prijenose članovi našeg Senior cluba imaju i dodatni popust. Također, radimo i prijenose sportskih događanja, pa se nadamo da ćemo ove godine i našu reprezentaciju gledati u jednoj drugoj dimenziji u CineStaru te Vukovarcima dočarati atmosferu u Brazilu', dodao je g. Milinić.

Večeras u 19 sati i 45 minuta Vukovarce povodom otvaranja novog CineStara očekuje i veliki vatromet, nakon kojeg će gradonačelnik g. Željko Sabo pozdraviti VIP uzvanike koji će prvi imati priliku u novom CineStaru Vukovar pogledati filmske hitove 'Hobit: Smaugova pustoš', 'Legende u Vegasu' i 'Juraj i hrabri vitezovi'.

Projekcije za javnost počinju sutra, u nedjelju, 22. prosinca, a prvu projekciju, film 'Šegrt Hlapić', CineStar Vukovar poklanja učenicima Specijalne osnovne škole Josipa Matoša iz Vukovara. Na njihovoj projekciji koja se održava u 10 sati posebni gosti bit će glavni glumci Gita (Ena Lulić) i Šegrt Hlapić (Mile Biljanović) te redatelj Silvije Petranović, koji će se družiti s djecom i podijeliti im potpisane plakate filma. I mali glumci i redatelj pozdravit će sve posjetitelje projekcije filma u 11 sati koja je otvorena za javnost, a nakon gledanja filma odgovarat će na pitanja publike.