NAGRADNJAČE

Osvojite poklon paket 2CELLOS

13.06.2016 u 10:01

Bionic
Reading

2CELLOS 2. srpnja na zagrebačkom Tomislavcu pripremaju veliki koncertni spektakl! Luka Šulić i Stjepan Hauser se vraćaju u Zagreb kako bi s obožavateljima proslavili jubilarnu, petu obljetnicu uspješne karijere! Ulaz: Slobodan!

Nastup 2CELLOS na preuređenom Trgu kralja Tomislava će biti ujedno i zadnji koncert na njihovoj aktualnoj svjetskoj turneji. Raskošnu produkciju i vrhunske izvedbe naših popularnih i hvaljenih virtuoza poklanjaju 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic. 2CELLOS će koncert početi klasičnim izvedbama u 21:30 sati, nakon čega slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija koju će prvi puta predstaviti publici u Zagrebu. Za publiku su pripremili energične izvedbe popularnih hitova kojima su osvojili obožavatelje diljem svijeta.

'Čast nam je što ćemo nastupiti na novom festivalu. Fenomenalnu produkciju koju smo imali na koncertu u Veroni u potpunosti ćemo preseliti u Zagreb. Koncerte u Americi smo odradili, a svjetsku turneju ćemo završiti gdje drugdje nego doma!' - poručili su uvijek odlično raspoloženi Luka Šulić i Stjepan Hauser koji su sjajnim nastupom pred 12000 obožavatelja u Areni u Veroni u svibnju započeli europski dio turneje. Zahvaljujući vrhunskim i energičnim izvedbama, sjajnoj komunikaciji s publikom, oduševljeni gosti ih nisu puštali s pozornice amfiteatra ni nakon tri bisa! Nakon Verone su uslijedili koncerti u Španjolskoj, Njemačkoj, Austriji te koncert u rasprodanoj pariškoj Olympiji.

Budući da 2CELLOS imaju vjerne obožavatelje iz inozemstva koji ih redovito prate na turnejama, mnoge od njih očekujemo i na Tomislavcu.
A sve je počelo prije pet godina kada su na violončelima odsvirali hit Michaela Jacksona 'Smooth Criminal', snimili spot, objavili ga na YouTube kanalu u manje od 3 mjeseca prikupili više od 5 milijuna pogleda! Iste godine su potpisali ugovor sa Sony Masterworks i objavili album prvijenac na kojem je objavljen i 'Smooth Criminal' . Album je u Hrvatskoj postigao platinastu nakladu čime je postao najprodavaniji album iz Sony Music/Menart kataloga posljednjih pet godina. Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Nakon slavlja na Tomislavcu kreću u nove izazove i završavaju novi, četvrti album na kojem će ugostiti i Londonski simfonijski orkestar.

'Zagreb Classic' će uz 2CELLOS ugostiti i niz prvorazrednih simfonijskih i opernih orkestara predvođenih našim br. 1 filharmonijskim orkestrom Zagrebačkom filharmonijom. Bit će to dio Zagrebačkog kulturnog ljeta - ZgKUL koji će i ove godine od lipnja do rujna ponuditi bezbroj nezaboravnih kulturnih događaja na dar svim Zagrepčanima i gostima našega grada. ZgKUL će otvoriti najljepše otvorene i zatvorene pozornice grada Zagreba, koje će tijekom ljeta zauzeti brojni umjetnici - njih više od dvije tisuće.

Programi ZgKUL obraćaju se svim građanima grada Zagreba, ali se marketingom i PR-om snažno okreću i sve brojnijim turistima s ciljem da Zagreb postane atraktivna destinacija kako zimi u vrijeme Adventa, tako s druge strane i ljeti kada se cijeli Zagreb pretvara u jedinstvenu pozornicu pod otvorenim nebom od Medvedgrada preko Gornjega grada do Tomislavca i od Maksimira do Bundeka i Jaruna.


Menart daruje čitatelje tportala s dva poklon paketa 2CELLOS (gumena narukvica 2CELLOS i CD Celloverse), a dobitnici su Marina Mikšić-Čurčija (Karlovac) i Aleksandra Telebar (Koprivnica).