DOBRA VIJEST

Oporavak Leona Lučeva nakon gubitka memorije

23.04.2015 u 14:22

Bionic
Reading

Prije tri tjedna šibenski je glumac nakon nezgodnog pada imao jači potres mozga čija je posljedica bila i privremeni gubitak memorije. Danas se uspješno oporavlja i polako, pun pozitivne energije radi na novim filmskim projektima

Uvijek intrigantan šibenski glumac Leon Lučev odlučio je odavno u životu misliti i djelovati  pozitivno, a odnedavno nakon nezgode koja mu se dogodila pokušava i svaki svoj dan proživjeti na taj način. Naime Leon je prije dvadesetak dana doživio nezgodan pad i jači potres mozga, a posljedica svega bio je privremeni gubitak memorije. Danas se uspješno oporavlja, veseli se što opet može učiti tekstove za nove filmske uloge, a promijenio je i stil života. Svako jutro započinje satovima pjevanja kod profesora Balda Mikulića, šeće se prirodom, a uskoro mu se smiješi i novi uspjeh na poslovnom planu.

Svoje male životne pozitive Leon je otkrio na svom profilu na Facebooku, a više od onoga što je napisano nije želio komentirati.

Pozitivo 3/7

1. jutarnje pjevanje s Baldom za početi dan s guštom!
2. kćerka Zoe na školskoj priredbi oduševljava svojim veseljem na pozornici, predivna!!!
3. dvadeset dana nakon pada - potres mozga - moja memorija - čitaj pamćenje i memoriranje teksta polako ide ka normali. Za čovjeka kojemu je jedno od zanimanja glumac sjajna vijest!!!!!


U lipnju u Beču Lučeva očekuje vrlo važna premijera monodrame 'Papa Leone': 'Riječ je o dosta osobnom projektu koji je napisala moja draga prijateljica Olja Runjić, režiju je prihvatila redateljica Nina Kusturica. Radi se o rastavljenom 44-godišnjem umjetniku, ocu troje pionira, koji je na kraju jedne velike životne krize. Tekst ima i dosta jaku i aktivnu socijalnu komponentu', rekao je nedavno za tportal Leon.