TATINA KONKURENCIJA

Oduševit će vas kako pjevaju Joline kćeri

12.10.2016 u 21:29

Bionic
Reading

U domu pjevača Joška Čaglja Jole pjesme nikad ne nedostaje, a posebno u posljednje vrijeme. Naime, dvije starije kćeri Iva i Ema odlučile su zaploviti glazbenim vodama. Ovih dana pjevač se pohvalio snimkom s njihova nastupa na ovogodišnjem dječjem festivalu Mali Split na kojem su osvojile nagradu. Njegovi obožavatelji zasuli su ga pozitivnim komentarima i čestitkama

Za Jolu nema većeg blaga od njegovih triju princeza. On i supruga Ana uživaju u bračnoj idili i svoje tri preslatke djevojčice, desetogodišnjoj Ivi, osmogodišnjoj Emi i četverogodišnjoj Tiji. Posebno su sretni što su svije starije kćeri uspješno uplovile u glazbene vode.

'Jako sam sretan jer su za to sve one same zaslužne. Vrlo su talentirane i obožavaju pjevati, smišljaju koreografije. Osim toga vole i jezike', ispričao je za tportal Jole. Ponosni tata ovih je dana sa svojim fanovima na Facebooku podijelio snimku s dječjeg festivala Mali Split na kojem su nastupile pjesmom 'Bez plana'.

'Iznenadilo me kako su izašle na pozornicu na Prokurativama gdje su osvojile i nagradu Zlatna ribica.'


Unatoč brojnim obavezama, Jole je jako vezan za obitelj i provodi sve slobodno vrijeme sa svoje četiri ljepotice. Popularnog pjevača ovih dana očekuje snimanje novog singla i nastupi na fešti pršuta u Tinjanu te u Švicarskoj. Već ima dogovoren i novogodišnji nastup u Dubrovniku.

'To me jako veseli jer je Stradun, gdje ću nastupati u Silvestarskoj noći, jedno od ljepših mjesta za doček', kaže Jole.