GRČKA NA NOGAMA

Odličan uspjeh grupe Antenat

10.06.2013 u 08:53

Bionic
Reading

Zagrebački bend Antenat prošlog je tjedna (u petak 7.6.) na poziv organizatora Alter Summita u Ateni održao koncert na stadionu, pred vise tisuća sudionika ovog velikog političkog skupa, te prema riječima organizatora, oduševio publiku. Zašto su oduševili grčku publiku zagrebačka će publika moći provjeriti već u petak 14.6. u klubu KSET.

Riječ je o nastupu na poznatom Alter Summitu koji je održan u Ateni pred više tisusudionika summita koji nisu krili svoje oduševljenje grupom Antenat. Nakon šesnaest godina postojanja Antenat je izbacio treći album koji donosi najzreliji materijal do sada i prvi spot snimljen u istom prostoru u kojem je bila i promocija albuma (te njegovo snimanje). Sve to zajedno dovelo je do toga da 14. lipnja Antenat proslavi sve uspješniju karijeru prigodnim koncertom u klubu KSET. Nakon nastupa u Grčkoj, Antenat se preselio u Makedoniju gdje su održali koncert u Skopju zajedno sa lokalnom grupom Konop.
U Zagrebu nastupaju zajedno sa grupom Genetic Plant dok je za worm up zadužen DJ Jan Becele. Spomenuti treći album grupe Antenat 'Izlet' možete besplatno skinuti na njihovoj bandcamp stranici ili kupiti u formatu CD-a u Dirty Old Shopu.